Menu
Home Novosti Menu
Novosti

HBO je i službeno otkazao seriju 'The Idol' nakon samo jedne sezone

Glasine o otkazivanju serije u kojoj glumi The Weeknd počele su prije nego što je finale serije uopće emitirano

  • Mixmag/YouTube
  • 30 August 2023
HBO je i službeno otkazao seriju 'The Idol' nakon samo jedne sezone

Weekndova kontroverzna TV serija, ' The Idol', otkazana je nakon jedne sezone. HBO je potvrdio da serija - koju su zajedno kreirali The Weeknd, njegov dugogodišnji suradnik Reza Fahim i Sam Levinson, autor Euforije - neće imati drugu sezonu. Serija u kojoj glume Lily-Rose Depp, Moses Sumney, Troye Sivan, Jennie iz BLACKPINK-a i The Weeknd, bila je jako kritizirana, a Rolling Stone opisao je seriju kao “porno za mučenje” i da je “divlje, odvratno skrenula s tračnica”.
Također, anonimni "izvori iz produkcije" za isti su medij rekli da je snimanje serije navodno bilo puno“ kašnjenja, ponovnih snimanja i mijenjanja scenarija” te je opisana kao “shit show”. Rečeno je da je ovo "kašnjenje" posljedica toga što je Levinson preuzeo dužnost redatelja te prepravio i snimio cijelu seriju prema 13 članova glumačke postave serije. Recenzija The Guardiana dala je emisiji ocjenu 1, nazivajući je “jednim od najgorih programa ikada napravljenih”.

Dok se serija emitirala, počele su kružiti glasine da će emisija biti otkazana i prije finala, a sad je HBO potvrdio otkazivanje. Glasnogovornik HBO-a rekao je za Pitchfork: “'The Idol' je bio jedan od HBO-ovih najprovokativnijih originalnih programa i zadovoljni smo snažnim odazivom publike.” U izjavi dalje stoji: “Nakon dugog razmišljanja, HBO, kao i kreatori i producenti odlučili su da neće nastaviti s drugom sezonom. Zahvalni smo kreatorima, glumcima i ekipi na njihovom nevjerojatnom radu.”

Load the next article
Loading...
Loading...