Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Outlook pokreće novo, britansko izdanje

Outlook UK će se održati u Cheshireu sljedećeg srpnja

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 7 December 2021
Outlook pokreće novo, britansko izdanje

Poznati hrvatski soundsystem festival, Outlook, od sljedeće će godine dobiti svoje britansko izdanje. Britanska verzija festivala trebala bi se održati u dvorcu Cholmondeley u Cheshireu, od 30. lipnja 2022., a trajat će četiri dana, do 3. srpnja.

Outlook UK nastavit će slaviti kulturu soundsystema i bass glazbe baš kao što je to radilo i hrvatsko izdanje, još od svojih početaka, u pulskoj tvrđavi Punta Christo prije nekih 15 godina. I ostali detalji ostaju isti - posjetitelji mogu očekivati DJ-eve, kolektive, MC-e, repere, izdavače... tijekom četverodnevnog događaja.

“Tijekom posljednjih 14 godina, Outlook Festival se pokazao kao nevjerojatan party, ali u osnovi je riječ o zajednici ljudi koji dijele ljubav prema ovoj glazbi i kulturi”, rekao je suosnivač Outlooka, Joe Barnett. “Vidjeli smo kako su stvorena nova partnerstva, pjesme i sklopljena prijateljstva, a mogućnost da to ponovno spojimo ovdje, u Velikoj Britaniji, je nevjerojatna.”

Iako se detalji tek trebaju objaviti, Outlook obećava izbor “prijašnjih i stalnih gostiju”, s headlinerima kao što su Mala, Goldie, Channel One Soundsystem, D Double E, te izdavačkim kućama i kolektivima kao što su Kiwi Rekords i 24hr Garage Girls.

Festival bi se trebao održati u vrtovima dvorca Cholmondeley iz 19. stoljeća u blizini Chestera. Idilični krajolik može se pohvaliti jezerima, zelenilom i “raznolikim rasponom pozornica, prostora i mjesta iznenađenja koja će dati festivalsko iskustvo”.

Za više informacija kliknite OVDJE a u nastavku pogledajte promotivni video za prvi UK Outlook Festival.

Load the next article
Loading...
Loading...