Search Menu
Home Novosti Menu

Overground donosi 20 uzbudljivih imena nove elektroničke scene

Curses, Local Suicide, Teniente Castillo, Felver, Stellarcompanion i drugi, 14. do 16. srpnja otvaraju plesnu sezonu u festivalskoj zoni Martinska

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 28 June 2023
Overground donosi 20 uzbudljivih imena nove elektroničke scene

Boutique festival Overground, od 14. do 16. srpnja otvara plesnu sezonu u šibenskoj festivalskoj zoni Martinska: cijelog vikenda do nedjelje popodne neprekidno će na dvije pozornice muzicirati 20 stranih i domaćih izvođača posvećenih novom zvuku i žanrovima kao što su new beat, dark disco i dark wave.

Prve noći nastupa svemirski berlinski duo Local Suicide, poznat po svojim razuzdanim plesnim partyjima, a za drugu noć zadužen je jedan od najzanimljivijih DJ-a svoga žanra Curses, punker iz New Yorka, nastanjen u Berlinu, koji voli preturati po mračnoj muzici iz osamdesetih. Među ostalima valja spomenuti i hrvatsku klupsku legendu Felvera, Španjolca Teniente Castilla, jednog od zanimljivijih DJ-a koji su već nastupali u Šibeniku, i jaku beogradsku postavu u kojoj su sjajna Stellarcompanion te rock and rave duo s gitarom, basom i ritam mašinama Auf Wiedersehen.

Iako je Overground posve novo ime u svijetu domaćih glazbenih festivala, njegovi organizatori nipošto nisu jer riječ je o projektu šibenske organizacije RatCat i kluba Tunel koji su u proteklih pet godina organizirali stotinu evenata, glazbenih večeri, partyja, izložbi, performansa i ugostili nebrojene artiste poput Red Axes, Marvin & Guy, Juana Atkinsa, Stevea Buga, Damona Jeea, Muftija i drugih.

Festival je zamišljen kao vikend zona odlične muzike u opuštenoj atmosferi i ozračju dnevnog boravka podijeljenog na dva različita mikrosvijeta - Overground stage na velikom betonskom plesnom podiju s prostranim barom i svim odlikama klupskog prostora u najboljem smislu tog pojma te Under overground stageom koji se nalazi uz more i u hladu je borova. Svima s ulaznicom na raspolaganju je besplatan kamp od petka ujutro do kraja nedjelje.

Ulaznice po više nego popularnim cijenama dostupne su putem sustava Entrio.

Također, preko Mixmag Adrije možete nabaviti povoljnije ulaznice. Entrio promo kod "mixmagADRIA-promo" nudi 20% popusta na festivalsku ulaznicu kao i za Day Zero. Za povoljne ulaznice kliknite OVDJE!

Loading...
Loading...