Menu
Home Novosti Menu

Najavljen novi boutique festival, Overground

Festivalsko ljeto na Martinskoj starta sredinom srpnja elektronikom Overground zvuka

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 24 March 2023
Najavljen novi boutique festival, Overground

Sezonu ljetnih glazbenih festivala na Martinskoj ove godine otvara Overground, dvodnevna smotra elektroničke glazbe koja će se u zoni šibenske zabave održati 14. i 15. srpnja, uz nastupe inozemnih i domaćih glazbenika.
Program je to šibenskog Tunela čiji će residenti PaleolitiK i NeedleDrop u noćima petka i subote predstavljati lineup i zajedno sa svojim gostima DJ-ima promovirati zvuk karakterističan za klub iz kojeg dolaze i za labele čiji će predstavnici nastupati na Martinskoj.

“Tunel je doslovno underground, jer je ukopan u podzemlju nekadašnje vojne baze, a ljeto je više za ‘overground’ pa ćemo taj centralni vikend srpnja provesti s našom publikom pod vedrim nebom i uživati u muzici DJ-a s raznih meridijana i paralela", najavljuju iz organizacije RatCat koja u svojoj šestoj clubbing sezoni prvi put izlaže sound Tunela ‘overground’.

Imena izvođača bit će objavljena uskoro, a za vjernu publiku čiji radari već love pozitivnu energiju i atmosferu ljetnog ‘overground’ izdanja Tunela, već su u prodaji blind#overground ulaznice po super cijeni od 12 eura za oba dana, na svim Entrio prodajnim mjestima.

Loading...
Loading...