Menu
Home Novosti Menu
Festivali

Predstavljamo Pachakutiq Festival, novi ljetni glazbeni festival u Komiži na Visu

Festival je posvećen očuvanju prirode, ekologiji i održivom razvoju a tijekom četiri dana festivala nastupat će i Terry Francis, DJ Jock, Tobi Neumann i Fernanda Pistelli

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 3 July 2023
Predstavljamo Pachakutiq Festival, novi ljetni glazbeni festival u Komiži na Visu

Pachakutiq Festival je novi ljetni glazbeni festival koji se po prvi put održava na prekrasnoj plaži Kamenica u Komiži na otoku Visu. Festival je posvećen očuvanju prirode, ekologiji i održivom razvoju s naglaskom na zaštitu planinskih gorila, a organizator najavljuje da će 10 % prihoda od ulaznica donirati zakladi International Gorilla Conservation program, zbog podizanja svijesti i pomoći ovim predivnim gorilama. Upravo zato je zaštitni znak festivala skulptura gorile u prirodnoj veličini koju je napravila Marina Stoponja.

Najavljen je nastup više od 30 DJ-eva u četiri dana održavanja festivala, koji će zabaviti i rasplesati okupljene u ritmu housa, techna i eksperimentalnih zvukova.
Svaka festivalska večer donosi po jednog headlinera, tako da prvu večer predvodi DJ Jock, drugu Fernanda Pistelli, treću Tobi Neumann te finalnu večer Terry Francis.

Pachakutiq Festival se održava od 31. kolovoza do 3. rujna, a ulaznice potražite u sustavu Entrio. Cijeli line up provjerite u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...