Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Palms Trax i DJ Jeans dolaze u beogradski Drugstore

Kad će taj petak...

  • Jovana Radovanović I Foto: Press
  • 14 March 2023
Palms Trax i DJ Jeans dolaze u beogradski Drugstore

Cruising žurke ste do sad upoznali u letnjim varijantama na splavovima koji plove i voze sjajnu muziku. Ovog puta ne kruziramo rekom, već se premeštamo u Drugstore sa gostima is UK-a, Holandije, Slovenije! Glavni headliner partyja ovog petka, 17.3., je DJ i producent Palms Trax koji živi i stvara u Berlinu. Sigurno ste do sada imali priliku da čujete njegove Boiler room Dekmantel setove prepune zaraznih house, acid house i funky ritmova koji vas teraju na ples. Traxx će nakon Drugstorea nastupati na LOVE FEST KOP izdanju, pa beogradskoj publici još jednom pokazati zašto je jedan od najtraženijih DJ-eva na svetu.

Pored Palmsa, beogradski klaberi će po prvi put imati priliku da đuskaju uz holandskog DJ-a Jeansa koji u svojim setovima spaja zvukove 90’s hip-hopa, repa, jungle muzike, uz dodatak duba, techna i breakbeata, goe i trancea. Uz podršku lokalnih DJ-eva (Ali Guney, Vemic, Schwabe, Whitegirlstudyplaylist, StellarCompanion) ovaj događaj ne treba propustiti ovog vikenda u Beogradu.

Early Bird ulaznice su dostupne OVDJE, a fizički ih možete kupiti svakog dana u Zaokretu i Liftu. Kapacitet Early bird ulaznica je ograničen, a prva cena je 1200 dinara! Ulaznice po regularnoj ceni od 1500 dinara bit će dostupne do četvrtka u 22h, dok će na ulazu koštati 2000 dinara.

Load the next article
Loading...
Loading...