Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Pet Shop Boysi najavljuju sljedeći studijski album, ‘Nonetheless’

Bit će im to prvi album nakon 'Hotspota' iz 2020. godine

  • Mixmag/YouTube i Tim Walker
  • 3 February 2024
Pet Shop Boysi najavljuju sljedeći studijski album, ‘Nonetheless’

Pet Shop Boysi se vraćaju ovog proljeća i to s petnaestim studijskim albumom, pod nazivom ‘Nonetheless’. Bit će im to prvi album nakon 'Hotspota' iz 2020. godine, a uključivat će 10 novih pjesama. Među njima je i upravo objavljena stvar ‘Loneliness’, koju možete poslušati u nastavku:

‘Nonetheless’ bi trebao izaći 26. travnja na Parlophoneu i na njihovom labelu, X2. Dvojac je snimao album zajedno sa Jamesom Fordom, članom Simian Mobile Disca i suradnikom Arctic Monkeysa, u njegovom studiju u Istočnom Londonu tijekom lockdowna. Članovi Pet Shop Boysa, Neil Tennant i Chris Lowe rekli su da se Ford “usudio nas ponekad učiniti malo minimalnijima”, dodajući da su ponosni na “konačni rezultat” albuma. “Željeli smo da ovaj album bude proslava jedinstvenih i raznolikih emocija koje nas čine ljudima”, rekao je synth-pop dvojac u izjavi za novinare.

‘Nonetheless’ uključuje i “plesno orijentirane” i stvari kao i klasične balade, a svaka pjesma “priča svoju priču i doprinosi cjelokupnoj pripovijesti albuma”. Pauza između "Hotspota” iz 2020. godine, i novog koji izlazi uskoro, najdulja je u njihovoj dosadašnjoj karijeri, koja traje pet desetljeća, još od 1986. godine kad su objavili debitantski album 'Please'.

‘Nonetheless’ prednaručite OVDJE, a u nastavku provjerite art work (Tim Walker) te popis pjesama.

1. ‘Loneliness’
2. ‘Feel’
3. ‘Why Am I Dancing?’
4. ‘New London Boy’
5. ‘Dancing Star’
6. ‘A New Bohemia’
7. ‘The Schlager Hit Parade’
8. ‘The Secret Of Happiness’
9. ‘Bullet For Narcissus’
10. ‘Love Is The Law’

Load the next article
Loading...
Loading...