Menu
Home Novosti Menu
Eventi

PIV se vraća na Ibizu sa šest sjajnih showcaseova u Cova Santi

Partijajte s jednim od trenutno najpopularnijih labela na sceni

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 13 May 2023
PIV se vraća na Ibizu sa šest sjajnih showcaseova u Cova Santi

Nakon uspješne lanjske sezone, PIV se ovog ljeta vraća na Ibizu s još šest takeovera kultnog mjesta Cova Santa, u brdima Ibize. Showcase serijal počinje 6. lipnja s pet setova: Prunk b2b Dennis Quin, M-High b2b Artmann, Kolter b2b Anil Aras, Job de Jong b2b Jamback i Kellie Allen b2b Robbie Doherty. Cijeli serijal završava s finalnim partyjem u svjetski poznatoj Amnesiji, a taj će line up biti poznat uskoro.

PIV je trenutno jedan od najpopularnijih labela na sceni. Predvodi ga Prunk koji uspješno rasprodaje partyje diljem svijeta svojim miksom kozmičkih neonskih sintisajzera, dubokog groovea i hipnotičkih bas linija. Prošle je godine ugostio neke od najboljih ljetnih partyja o kojima se još uvijek priča pa ne čudi da se ove godine vraća po još.

A evo što kaže Prunk “'Cova Santa i PIV su genijalan spoj. Već je prva sezona prošle godine bila legendarna, pogotovo kombinacija dana i noći. Uvijek započinjemo dan s najboljim soulful & deep houseom, a noć završavamo s više tempa i groova. Jedva čekam 6 nastupa ovog ljeta!!”

Zabava otvaranja pravi je izlog zvuka PIV-a s nekim posebnim setovima koji će izvući ono najbolje od svakog izvođača. Ostatak serije odvija se 4. srpnja s imenima kao što su Kellie Allen, Mood II Swing, Prunk, Artmann, Archie Hamilton i Prunk b2b Kellie Allen, zatim 1. kolovoza s Kellie Allen, Ruze, Prunk b2b Aron Volta, Janeret, Kolter i Jansons, 5. rujna s Kim April, Chezom Damierom, Prunkom, Dennisom Quinom, Jadenom Thompsonom i Jessejem Maasom, 19. rujna s Paige Tomlinson, Artmannom, Prunkom, Robbiejem Dohertyjem, Sidneyjem Charlesom i M-High b2b Fabeom, a zatim slijedi Amnesia za zatvaraju se 3. listopada sa sigurno genijalnimm line upom koji će uskoro biti objavljen.

Sve dodatne informacije potražite OVDJE a ulaznice nabavite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...