Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Jean Louis Santoro, suosnivač Ibiza Voicea, preminuo u 64. godini

Santoro je ostavio ogroman trag na klupskoj sceni Ibize

  • Mixmag I Foto: KEEP ON DANCING
  • 4 November 2021
Jean Louis Santoro, suosnivač Ibiza Voicea, preminuo u 64. godini

Suosnivač utjecajnog magazina i podcast serije Ibiza Voice - Jean Louis Santoro - preminuo je u 64. godini. Ibiza Voice pokrenuo je zajedno sa Samuelom Guettom 2003., kroz koji se bavio događanjima na otoku, a pokrenuli su i podcast u kojem su ugostili preko 500 gostiju. Uzrok smrti još nije objavljen.

Ibiza Voice postao je temeljni dio kulture Ibize tijekom proteklog desetljeća, do zatvaranja stranice 2017. “Hype, Lies and Gossip” nije bio samo slogan, to je bio poklič za okupljanje, oda načinu života. Željeli smo uhvatiti energiju i kaos glazbene i klupske scene Ibize. Ibiza Voice je bio i za lude, talentirane, lijepe ljude iz kluba”, rekao je Santoro u izjavi nakon gašenja Ibize Voicea.

“Duboko sam ponosan na sve što smo postigli”, rekao je. “13 godina je puno vremena za obavljanje bilo kojeg posla, pa i onog najboljeg. Teška srca sam odlučio ugasiti Ibiza Voice.”

Santoro je također bio kustos serije podcasta uz publikaciju koja predstavlja nove umjetnike i slavne DJ-e koji su se našli na Bijelom otoku, kao što su Seth Troxler, Jamie Roy, Set Zito, Oxia i drugi. Promotor i glavni oslonac Ibize Grego O’Halloran, koji je pisao za Ibiza Voice tijekom njegovih ranih početaka, objavio je počast novinaru na Facebooku:

Jean Louis je bio idealist, puno više nego što sam ikad mogao zamisliti i nikada se nije prodao, unatoč tome što se sve oko njega prodalo”, rekao je. “Uvijek je ostao vjeran svojoj duši i filozofiji o slobodi informacija a također i prozivanju loših ljudi.”

Load the next article
Loading...
Loading...