Menu
Home Novosti Menu
Novosti

“Ovo je za Keefa!” Prodigy najavili dokumentarni film

Produciraju ga skupa s dugogodišnjim vizualnim suradnikom Paulom Dugdaleom

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 11 February 2021
“Ovo je za Keefa!” Prodigy najavili dokumentarni film

The Prodigy rade na dokumentarnom filmu. Produciraju ga skupa s dugogodišnjim vizualnim suradnikom Paulom Dugdaleom, koji je za bend napravio tri video spota, kao i njihov koncertni film “Prodigy: World's On Fire”.

Pročitajte i ovo: The Art Of... Liam Howlett

Liam Howlett i Maxim dali su zajedničku izjavu za Billboard kako bi najavili dokumentarac koji su posvetili pokojnom Keithu Flintu: “Nakon užasnog gubitka našeg brata Keefa 2019. godine, došlo je vrijeme da ispričamo priču o našem bendu, sve, svaki detalj... To je priča o kaotičnom i problematičnom putovanju naše bande, našeg benda - The Prodigyja. Ili, jednostavno, priča o braći s misijom da stvore buku, da zapale ljudske duše i raznesu soundsysteme širom svijeta ... to je to! Ovaj će film biti snimljen s istim integritetom kao što radimo i našu glazbu - beskompromisno, sirovo i iskreno ... Ovo je za Keefa!”

Pročitajte i ovo: Rave ikona - Keith Flint

Bend će film objaviti u partnerstvu s Pulse Films, tvrtkom koja stoji iza vizuala albuma “Lemonade ”Beyoncé i “Shut Up And Play The Hits” LCD Soundsystema.

Paul Dugdale, koji je vće radio dokumentarce s Rolling Stonesima, Paulom McCartneyem i Samom Smithom, rekao je: “Film će biti divlji poput benda. Na momente mračan, snažne promjene ritma, bit će to i vizualni napad, stilski upečatljiv, suvremen i izazovan. Želimo da gledatelji napuste kino kao da su upravo sišli s roller-coastera.”

Film još nema ime ili datum izlaska, ali nema sumnje da će biti pravi dokument najvećeg benda plesne glazbe.

Load the next article
Loading...
Loading...