Menu
Home Novosti Menu
Novosti

RanchaTek objavio novi EP na prestižnom labelu dua Spektre

Provjerite 'Serpens' u nastavku

  • Mixmag Adria/Press
  • 22 April 2024
RanchaTek objavio novi EP na prestižnom labelu dua Spektre

Izdavačka kuća Respekt predstavlja zajednički EP RanchaTeka i Phaseda pod nazivom 'Serpens'. RanchaTek i Phased redovni su suradnici koji su se udružili kako bi objavili svoj eksplozivni stil na prestižnim izdavačkim kućama poput Say What? od Ramona Tapiae, Reloada od The YellowHeadsa, Legend od Cosmic Boysa i IAMT od Spartaquea. Svaki od momaka također je uspješan solo artist, RanchaTek je srpski producent čiji katalog uključuje klasična izdanja na etiketama poput Inteca u vlasništvu Carla Coxa, dok je Phased brazilski artist koji se može pohvaliti uzbudljivim techno izdanjima na etiketama poput NUMEN-a od Xenia (UA).

“Serpens” je naslovna pjesma EP-a i otvara izdanje svojim pulsirajućim bas linijama, snažnom dram sekcijom i mračnom atmosferom, koju krase veliki sintovi i stabovi. Provjerite OVDJE.
“Celestial” je druga stvar na izdanju, a njena snažna drum sekcija i primamljiva melodija čine osnovu ritmičke strukture. Dosežući vrhunac u epskoj napetosti glavne pauze, traka dobiva na brzini kada se perkusija ponovo udruži sa pulsirajućim acid stabovima. Provjerite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...