Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Róisín Murphy i DJ Koze snimaju zajednički album, 'Hit Parade'

Očekuje se u rujnu

  • Mixmag
  • 24 May 2023
Róisín Murphy i DJ Koze snimaju zajednički album, 'Hit Parade'

Róisín Murphy i DJ Koze udružili su se na zajedničkom albumu s 13 pjesama, 'Hit Parade', koji izlazi ovog rujna. Album bi trebao izaći na Ninja Tuneu, obilježavajući debi cjelovečernje izdanje irske pjevačice za taj label, kao i proslavu 30 godina njezine karijere.

'Hit Parade' obuhvaća više žanrova i soundova na 13 pjesama, u potpunosti napravljenih u suradnji s njemačkim producentom DJ Kozeom. “Radili smo na daljinu, u različitim zemljama šaljući snimke/ideje jedan drugome nekoliko godina”, kaže Róisín Murphy o albumu. “Uvijek pristupam novoj suradnji s otvorenošću i spremnošću za učenje, a na ovoj sam se suradnji otvorila više nego ikad. Studio je u ovom slučaju bio imaginaran, u zračnom prostoru između Hamburga i Londona. To zapravo znači da smo oboje bili na osobnom, privatnom mjestu dok smo radili na pjesmama. Meni je to donijelo intimniji pristup pisanju pjesama, pa sam na ovom albumu ispričala svoje tajne. Za Kozea je to značilo potpunu slobodu i apsolutni fokus bez da ga je moja prisutnost ometala.”

Prvi singl s ploče, 'CooCool', pojavio se u ožujku. Soulful stvar je Róisín Murphy opisala kao “glupo romantičnu malu ljubavnu pjesmu”. “To je vesela pjesma, nikad nisam bila sretnija, što je djelomično zbog osobnih razloga, ali također sam u svom poslu bila vrlo ispunjena”, dodala je. “Za mene je to pjesma o ljubavi i senzualnosti, ali i o samoj glazbi i tome kako je ona uvijek bila tu za mene.”

Prošlog tjedna, par je objavio svoj drugi novi singl s albuma pod nazivom 'The Universe'. Pjesmu poslušajte u nastavku, provjerite i popis pjesama koje će se naći na albumu a predbilježite se za njega OVDJE.

Popis pjesama:

What Not To Do
CooCool
The Universe
Hurtz So Bad
The House
Spacetime
Fader
Free Will
You Knew
Can’t Replicate
Crazy Ants Reprise
Two Ways
Eureka

Load the next article
Loading...
Loading...