Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Sve je spremno za Seasplash, na festival dolazi Sassja umjesto Reggae Roasta

Dijelimo i dvije ulaznice za festival!

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 13 July 2021
Sve je spremno za Seasplash, na festival dolazi Sassja umjesto Reggae Roasta

Ovaj četvrtak počinje novo izdanje Seasplash festivala. Ove godine će se održati pod okolnostima prouzročenim posljedicama pandemije virusa covid-19 u Šibeniku od 15.-18. srpnja i pod radnim nazivom Corona Edition pt. 2. Zbog komplicirane procedure prouzrokovane restrikcijama oko Covid19 pandemije, najavljeni britanski gosti Reggae Roast ft. Natty Campbell prebacili su svoje gostovanje za jubilarni 20. Seasplash Festival 2022. godine. Umjesto njih u petak 16. srpnja na MainSplashu nastupa FM JAM prvakinja Sassja, tuzlanska MC prvakinja koja svoje liričke i vokalne sposobnosti ispaljuje kao rafale. Sassjin autorski materijali nižu uspjehe već godinama, a diljem regije prepoznata je s lansiranjem albuma “Taktički Praktično” (2015.) i “No problemo” (2017.). Kroz godine, mnogobrojne suradnje dovode Sassju na sam vrh svih top listi u regiji, a s pjesmom “Ljubi Seka” koja je nastala u suradnji s RootsInSession i Marcus G-em (Brain Holidays) bila je podržana s video spotom na najjačem reggae portalu na svijetu, Reggaevile.com.

Osim toga, iz Seasplasha obavještavaju da do Martinske, dakle do lokacije festivala, plovi brod Avalon’ koji je na toj relaciji vozio i lani. Cijena karte u jednom smjeru na liniji Mandalina – Šibenik – Martinska iznosi 7 kn, povratna košta 10 kn, a od ove godine moguće je i kupiti mjesečnu kartu po cijeni od 200 kn za kružnu brodsku liniju Mandalina – Šibenik – Martinska. Noćne plovne linije, kao i taxi usluge, moguće je naručiti pozivima na brojeve: Taxi boat: 0995424783; Taxi vozila: 0993232777

Rezervacije i narudžbe prijevoza s Martinske prema Šibeniku moguće je tijekom festivala naručiti i na baru Chillsplash pozornice.

Seasplash festival nudi mogućnosti uživanja u festivalu bez restrikcija. To je dakako moguće uz covid propusnice, dokazu da ste preboljeli, ili da imate negativan test. Svi oni koji nemaju ništa od navedenog, mogu se bez brige uputiti na Seasplash, jer će i pred festivalskim ulazom biti u mogućnosti napraviti antigenski test u trajanju od 15 minuta, po cijeni od 75 kn, i nesmetano pristupiti festivalu u slučaju da je negativan.

Za posjetitelje iz Hrvatske i ex-Yu zemalja se osim festivalskih ulaznica Ranograbilica od 299 kn, u prodaji nalaze i vikend ulaznice po cijeni od 180 kn te jednodnevne ulaznice od 90 kn. Također su dostupne i povoljne grupne festivalske ulaznice koje se nabavljaju po sistemu platiš 4 – dobiješ 5! Ulaznice se kupuju preko mrežnog sustava Entrio ili na njihovim partnerskim prodajnim mjestima.

Mixmag Adria dijeli i dvije ulaznice svojim čitateljima o čemu više možete doznati - ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...