Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Počeo je tjedan 21. Seasplash festivala: Koncert nultog dana seli na Martinsku

Od 19. do 23. srpnja Šibenik je centar sound system kulture, reggae i dub zvukova; nabavite povoljnije ulaznice preko Mixmaga

  • Mixmag Adria I Foto: Ivan Buvinić/Press
  • 18 July 2023
Počeo je tjedan 21. Seasplash festivala: Koncert nultog dana seli na Martinsku

Ušli smo u tjedan 21. Seasplash festivala koji ove godine traje čak pet dana, od 19. do 23. srpnja, na Martinskoj u Šibeniku. Novost je da će se Day Zero koncert također održati na Martinskoj: koncert nultog dana koji otvara 21. Seasplash festival u srijedu 19. srpnja, seli na festivalsku lokaciju Martinska. Zbog tehničkih razloga koncert se neće održati na Tvrđavi svetog Mihovila, nego na Martinskoj u neposrednoj blizini centra Šibenika. Sve kupljene ulaznice vrijede i za novu lokaciju, a za publiku koja dolazi iz grada Šibenika moguć je i dodatni prijevoz brodom.

Satnica za Day Zero koncert:
Bamwise 21:00 - 22:00h
Iration Steppas 22:00 - 23:30h
ABOP 23:30 - 01:00h

Preostala četiri festivalska dana predvode jaka svjetska imena, na MainSplash pozornicu dolaze Channel One, Zion Train, Headmix i Pitch Black. Kako svemu lijepom dođe kraj, tako je i ovaj Seasplash festival posljednji, ovog tjedna plešemo za kraj, nabijeni emocijama ispisat ćemo povijest.
Na Martinskoj publiku i artiste čekaju tri pozornice: MainSplash, SoundSplash i ChillSplash. Na na svakoj od njih nalazi se i drugi SoundSystem, uz Seasplash SoundSystem, tu su poznati i unikatni BarabaDub SoundSystem i Old Lady SoundSystem. Podsjećamo i na raspored po danima te satnice nastupa svih izvođača

Sve tehničke detalje oko dolaska na festival doznajte OVDJE!

Što se tiče ulaznica, uz festivalske (četverodnevne) karte dostupne i jednodnevne, vikend i grupne ulaznice. Za Seasplash Day Zero koncert i party ulaznice su dostupne i pojedinačno te u paketu s onim festivalskima.

Također, preko Mixmag Adrije možete nabaviti povoljnije ulaznice. Entrio promo kod "mixmagADRIA-promo" nudi 20% popusta na festivalsku ulaznicu kao i za Day Zero. Kliknite OVDJE!

Load the next article
Loading...
Loading...