Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Stigao je 21st Seasplash Festival Aftermovie: Ostaju bogato nasljeđe i neizbrisiva sjećanja

Na linku pogledajte film o posljednjem ikad izdanju ovog festivala!

  • Mixmag Adria/Press
  • 25 September 2023
Stigao je 21st Seasplash Festival Aftermovie: Ostaju bogato nasljeđe i neizbrisiva sjećanja

Organizatori Seasplash Festivala upravo su predstavili 21st Seasplash Festival Aftermovie koji pokazuje komadić atmosfere ovog ljeta na Martinskoj. Tamo je od 18. do. 23. srpnja bilo veselo, šareno, raspjevano i rasplesano, što je i vidljivo u filmu, baš kao i kroz dojmove svih onih koji su činili i dalje čine Seasplash obitelj tako posebnom.

“Kao što svi znamo nakon 20 godina i 21 izdanja Seasplash festivala došlo je vrijeme da se ta priča ugasi i krenu neke nove. No ovo posljednje i svima vrlo emotivno izdanje, baš kao i sva prijašnja, još ćemo dugo pamtiti. Punih pet dana glazba i umjetnost slavila se na Martinskoj u Šibeniku, a mi smo sve marljivo zabilježili”, poručuju organizatori.

Na tri pozornice s tri soundsystema, nastupali su artisti koji su inspirirali pokretanje, oplemenjivali prošla izdanja, ali i oni koji su pokazali da scena ima i mlade snage. Svi su oni u ovom kratkom filmu posvjedočili što je Seasplash festival značio za njih, ali i za cijelu scenu. “Oni koji znaju, znaju, oni koji ne znaju čut će i ostat će legenda”, zaključuje Tricky D. S tom porukom na umu, pogledajte i 21st Seasplash Festival Aftermovie u nastavku:

Load the next article
Loading...
Loading...