Menu
Home Novosti Menu
Novosti

‘Secret Project presents Pula Music Week’ ovo ljeto u pulskoj Areni

Festival će u periodu od 30. lipnja do 6. srpnja u Puli ugostiti neke od vodećih imena elektroničke glazbe

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 30 March 2022
‘Secret Project presents Pula Music Week’ ovo ljeto u pulskoj Areni

Početkom srpnja ALDA i Insomniac donose sedmodnevni glazbeni spektakl u prekrasnom ambijentu pulskog amfiteteatra. Festival pod nazivom ‘Secret Project presents Pula Music Week’ očekuje se u periodu od 30. lipnja do 6. srpnja u Puli a ugostit će neke od vodećih imena elektroničke glazbe. Ovaj festival trebao bi dodatno obogatiti, ali i učvrstiti Hrvatsku na turističkoj i glazbenoj mapi svijeta. Riječ je o inačici globalno poznatog festivalskog događanja “Secret Project“ koji će ovog ljeta na našu obali dovesti najbolje House & Techno DJ izvođače.
Prema najavama organizatora, u periodu održavanja festivala očekuje se dolazak preko 100.000 posjetitelja iz cijelog svijeta a u narednim tjednima bi se trebala dogoditi i najava dodatnih festivalskih događanja diljem Istre.

Otvaranje festivala u Puli obilježit će audio vizualni spektakl (po kojem su promotori Alda i Insomniac globalno poznati) nastupom južnokorejske atrakcije Peggy Gou. Nakon toga će “Secret Project Pula music week“ poželjeti dobrodošlicu Solomunu, trenutno jednom od najpopularnijih izvođača današnjice koji nastupa u petak, 1. srpnja. Naredne dane Festivala upotpunit će slavni britanski producentski duo Disclosure i Tale Of Us koji nastupaju tijekom vikenda 2. i 3. srpnja. Za nastavak besprijekornog glazbenog vikenda pobrinut će se dodatni izvođači na dodatnim lokacijama u Puli i diljem Istre.

U ponedjeljak 4. srpnja u Areni nastupa legenda Boris Brejcha koji će zasigurno ostaviti svoj prepoznatljivi minimalistički trag na debitantskom izdanju festivala. Dan nakon slijedi izvedba Charlotte de Witte, a kao šlag na tortu slijedi spektakl posljednjeg dana događanja u Puli kada posjetitelje očekuje nastup Black Coffeea.

Bogati popis glavnih i pratećih umjetnika, zajedno s najvišom razinom produkcije koja se tijekom godina iskristalizirala kroz događanja u režiji navedenih promotora, “Pula music week“ će obilježiti jedinstvenim audiovizualnim iskustvom. Uz glazbu, Pulski glazbeni tjedan će ponuditi i brojne konceptualne umjetničke programere i ukomponirati ih u plesnu glazbenu izvedbu te će kroz očaravajući kontrast antičke i suvremene umjetnosti, prikazati neke od najboljih modernih umjetničkih instalacija iz cijelog svijeta unutar starih zidina.

Load the next article
Loading...
Loading...