Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Seth Troxler odabrao svojih 12 najdražih DJ mikseva godine

'Twelve Mixes Of Troxmas' uključuje setove u fabrici, Space Miamiu i DC-10

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 22 December 2022
Seth Troxler odabrao svojih 12 najdražih DJ mikseva godine

Seth Troxler širi božićni duh svojom serijom blagdanskih mikseva, 'The Twelve Mixes Of Troxmas', koji uključuju njegove omiljene ovogodišnje setove.

Nakon što je 2021. pokrenuo ovaj projekt, Troxler se vraća s još jednom serijom blagdanskih miksova posvećenih njegovim najdražim setovima tijekom godine, a koji ove godine uključuje nastupe na mjestima kao što su fabric, Space Miami, DC-10 i festivale kao što su Echoes From Agartha u Turskoj i DGTL ADE u Amsterdamu.

“2022. - kakva godina”, započinje Troxler u izjavi. “Ovo je, na mnogo načina, bila prva post-covid godina. Gubitak koji smo pretrpjeli pretvorio se u ljubav koju smo dijelili. Ovi blagdani nas podsjećaju na sve što smo izgubili i dobili, a ja imam mali poklon za vas.”

Dodao je: “Budući da sam čovjek od tradicije, želim vam svima poželjeti sretan Troxmas uz svojih 12 omiljenih live DJ setova iz 2022. godine. Ravno iz moje osobne arhive, to je prava mješavina klubova, festivala i, naravno, B2B-ova iz cijelog svijeta.” Među miksevima, Troxler je dodao i back-to-back set s Dannyjem Dazeom u Space Miamiju, set s Carlom Craigom na ARC Festivalu i b2b s Tigom u City At Night u Ottawi. “To je pravi vrtlog”, rekao je. “Nešto ludo poput 24 sata glazbe, sve dostupno na mom Soundcloudu. Stoga ugodite svojim ušima ovih blagdana, vaš omiljeni smiješni rejv ujak tata vas jako voli. Sretan Troxmas svima!”

Mnogi setovi koje je objavio Troxler traju više od tri sata, neki čak pet. Ove godine, berlinski DJ i producent vratio se na pozornicu na nastupima i festivalima diljem svijeta, te objavio EP od tri pjesme s Jadenom Thompsonom pod nazivom 'Talking Walls'.

Poslušajte '12 Mixes Of Troxmas' u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...