Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Skrillex će sljedeći mjesec prvi put nastupiti u Berghainu, na 15. godišnjici PAN labela

Osim njega svirat će i CRYSTALLMESS, Yves Tumor, Amnesia Scanner i drugi

  • Mixmag/SIMON TARTAROTTI/UNSPLASH
  • 22 September 2023
Skrillex će sljedeći mjesec prvi put nastupiti u Berghainu, na 15. godišnjici PAN labela

Skrillex bi trebao sljedeći mjesec po prvi put nastupiti u Berghainu, na eventu berlinske izdavačke kuće PAN, zajedno s nekolicinom imena s PAN liste. Devetosatni PAN party trebao bi se održati 27. listopada u Berghainu i u Panorama Baru, a povod mu je 15. godišnjica labela.

Amnesia Scanner trebali bi izvesti live set u samom Berghainu, a pridružili bi im se CRYSTALLMESS, Juliana Huxtable, M.E.S.H., Tzusing i Skrillex, koji bi se trebao prvi put pojaviti u berlinskom klubu. Gore u Panorama Baru, Dj Babatr, Doss, nunguja, Objekt, Toccororo i Yves Tumor nastupat će zajedno s šefom izdavačke kuće PAN, Billom Kouligasom.

PAN je osnovan 2008. u Berlinu s fokusom na eksperimentalnu glazbu. U svojih 15 godina, diskografska kuća surađivala je s institucijama kao što je ICA u Londonu i potpisala i donijela niz izvođača kao što su, primjerice, Amnesia Scanner, Eartheater i Arca. U intervjuu za Mixmag 2019. u kojem je prikazana desetogodišnja povijest etikete, osnivač Bill Kouligas objasnio je da je tajna dugovječnosti PAN-a “krv, znoj i suze. PAN funkcionira kao neka vrsta umjetničkog kolektiva, gdje svaki uključeni umjetnik razgovara s drugim ljudima koji rade na etiketi, kao i s cijelom linijom umjetničkih i glazbenih utjecaja koji su stvorili PAN”, rekao je. “Fokus se razvija svake godine i odražava brze promjene kulturnih i materijalnih uvjeta današnjih umjetničkih praksi. Intuicija je još uvijek srž našeg pristupa.”

Više o proslavi 15. rođendana PAN-a u Berghainu doznajte OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...