Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Bliži nam se ovogodišnje izdanje Sonusa!

Doznajte tko sve nastupa od 18. do 22. kolovoza u klubovima na plaži Zrće

  • Mixmag Adria/Promo
  • 7 June 2024
Bliži nam se ovogodišnje izdanje Sonusa!

11. izdanje Sonus Festivala brzo se približava, a program jednog od najpoznatijih europskih festivala raste iz dana u dan! Od 18. do 22. kolovoza u klubovima na Zrću, na otoku Pagu, nastupit će čitav niz najvećih imena iz svijeta elektroničke glazbe. Osim već najavljenih imena kao što su 999999999, Adam Beyer, Archie Hamilton, Ben Klock b2b Marcel Dettmann, Chris Stussy, Enzo Siragusa, Indira Paganotto, Loco Dice, Marco Carola, Reinier Zonneveld live, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Robert Hood, Sama' Abdulhadi, Seth Troxler, Sven Väth, Vintage Culture i drugi, upravo smo doznali još dobrih vijesti!

Na Zrće dolazi i osnivač Paradisea Jamie Jones, kao i dugogodišnji techno pionir Len Faki. Pridružuju im se neustrašivi, londonski HE.SHE.THEY, kao i underground DJica i producentica iz Velike Britanije Syreeta, te DJ Wade. Najavljena su i tri ekskluzivna b2b seta: Jamie Jones b2b Joseph Capriati, Loco Dice b2b Seth Troxler i Ben Klock b2b Marcel Dettmann.

Sve počinje već u subotu 17. kolovoza, kad će se održati i party otvorenja na kojem će nastupiti talijanska techno zvijezda Alignment, raw techno DJica iz Portugala - Biia i francuski DJ i producent Shlømo. Kao i svake godine, svakog dana festivala brodovi će zaploviti Jadranskim morem i ponuditi gostima jedinstveno iskustvo uživanja u glazbi s pogledom na pitoreskni otok Pag.

Rezervirajte datume od 18. do 22. kolovoza, dnevni raspored partyja pratite OVDJE i vidimo se na Zrću!

Load the next article
Loading...
Loading...