Menu
Home Novosti Menu
In Session

Stay-At-Home Mix: Klassan

Danas predstavljamo miks po izboru mladog slavonskog DJ-a i producenta

  • Mixmag Adria I Foto: Klassan press
  • 24 April 2020
Stay-At-Home Mix: Klassan

Klassan, mladi slavonski DJ i producent, osnivač Deepnd Recordsa predstavlja svoj miks i otkriva kako se on nosi sa trenutnom situacijom uzrokovanom pandemijom koronavirusa.
“Koja mi je bila inspiracija za ovaj miks? 'Složi mix od 60 minuta, ide na Mixmag', mislim da sam dovoljno rekao :).
Svaki umjetnik radi jako dugo i naporno te mu je u cilju pokazati se publici u najboljem svjetlu. Predstaviti sebe kroz jedan set je teška stvar, ali uz pravu inspiraciju ništa nije nemoguće. U svaki set koji radim, publici pokušavam prenijeti svoje osjećaje, pa je tako slučaj i sa ovim setom. I, da ne zaboravim, biti 30. regionalni producent ove godine je apsolutno dio inspiracije za svaki glazbeni korak koji napravim kao i svaki set koji zavrtim.
Dane u izolaciji provodim za laptopom, u produkciji do grla i administracijom do plafona. Mislim da više od 15 sati dnevno radim na svemu što obuhvaća glazbu. Od produkcije pa do vodstva izdavačke kuće Deepnd Records sa svojim fenomenalnim timom mladih i talentiranih umjetnika. Mnogi su pogođeni ovom situacijom, ali ja sam se adaptirao davno već, nije mi problem sjediti u studiju cijeli dan pa tako uz toliko iskustvo grijanja stolice, nemam problema sa trenutnom situacijom.
Iz loših situacija uvijek izvučem korisne i pozitivne stvari. Proučavam razne umjetnike, kako poznate tako i nepoznate koji kao i ja tek dolaze na scenu.
Trenutno je glazbena scena aktivnija nego je prije bila, sa live streamovima i tutorialima, pa se usput nauči dosta toga i stekne neko znanje koje dosada nisam imao.
Sve u svemu, jedva čekam otkriti svoje radove i ponovo sresti ljude sa kojima radim duži niz godina. Pamet u glavu i čuvajte zdravlje!”

Poslušajte već objavljene Stay-At-Home Mixeve: Tonbe, Phat Phillie, 84Bit, Filip Motovunski, Viktor.

Load the next article
Loading...
Loading...