Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Legende Chicago housea Ten City najavili prvi album nakon 27 godina

Marshall Jefferson također je remiksirao njihov klasik 'Devotion'

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 8 March 2021
Legende Chicago housea Ten City najavili prvi album nakon 27 godina

Ten City objavit će novi album pod nazivom “Judgment” 18. lipnja putemUltra Musica.
To je prvi album ove legendarne grupe, koju čine glavni vokal i tekstopisac Byron Stingily i producent Marshall Jefferson, od 1994. godine, kad su objavili “That Was Then, This Is Now”.
Albumu je prethodio singl “Be Free”, euforična vocal house stvar objavljena u siječnju.
Uz album dolazi i nova verzija njihovog klasika “Devotion” iz 1987., koja je ušla na listu 20 najboljih u SAD-u i 30 najboljih u Velikoj Britaniji. Novi remiks je, naravno, složio Marshall Jefferson.

Pročitajte i ovo: Marshall Jefferson: Zašto sam prestao DJ-irati

Govoreći o pjesmi, Marshall Jefferson je otkrio: “Tekst govori o dvije žene s kojima smo ja i Byron išli na dvostruki dejt. Činilo se da su imale iskustva s lošim vezama prije. Byron je počeo pjevati i došli smo na ideju da su se frajeri iz prethodnih veza ponašali bolje prema njima, one ne bi bile sad tako ogorčene. Iskoristio sam Byronove originalne i pozitivne vokalne ideje “I want to give you Devotion” i smislio sam glazbu iste večeri jer je bila sjajna vibra.” Uz Jeffersonovu verziju, u paketu dolazi i klupski remiks “Devotiona” koji potpisuju Illyus & Barrientos.

Pročitajte i ovo: Najbolji klasici vocal housea

“Devotion” je bio debitantski singl Ten Cityja, nakon kojeg su uslijedili brojni drugi hitovi kao što su “That's The Way Love Is”, “Only Time Will Tell” i “Right Back To You”.
Ostali albumi koje je izdao Ten City su “Foundation” iz 1989., “State Of Mind” iz 1990. i “No House Big Enough” iz 1992. godine.

U nastavku poslušajte novu verziju “Devotiona”.

Load the next article
Loading...
Loading...