Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

The Chemical Brothers podijelili novi singl te najavili prvu službenu biografiju

Knjiga 'Paused in Cosmic Reflection' retrospektivno se osvrće na njihovu 30-godišnju karijeru

  • Mixmag
  • 30 June 2023
The Chemical Brothers podijelili novi singl te najavili prvu službenu biografiju

The Chemical Brothers objavili su potpuno novu pjesmu,'Live Again', i podijelili detalje o svojoj prvoj knjizi koja bi trebala biti objavljena ovog listopada. 'Live Again' prati nedavni niz izdanja dua, uključujući 'No Reason' i 'All Of A Sudden' koji su izašli ranije ove godine, a kasnije su ih remiksirali O'Flynn i Ewan McVicar. Pjesma uključuje vokale francuske kantautorice Halo Maud, a trebala bi se pojaviti na nadolazećem albumu ovog para kasnije ove godine.

Njihov 10. studijski album dolazi otprilike četiri godine nakon njihovog posljednjeg albuma, 'No Geography' iz 2019. Izlazak albuma potvrđen je u travnju putem jumbo plakata objavljenog na Instagram stranici para s natpisom: 'Novi album The Chemical Brothersa, jesen 2023.'.

Uz najnoviju pjesmu, The Chemical Brothers također su najavili i svoju prvu službenu biografiju koja bi trebala izaći 28. listopada preko White Rabbita pod nazivom 'Paused in Cosmic Reflection'. Knjiga je opisana kao 'definitivna priča o The Chemical Brothersima' koja retrospektivno obuhvaća njihovu 30-godišnju karijeru, ispričanu od strane dvojca i njihovih suradnika. U knjizi sudjeluju i razni drugi umjetnici, scenografi i prijatelji dua, a priča se proteže do samog početka njihove glazbene karijere u Manchesteru i dokumentira njihov nastup uživo kroz godine. Sudjelovali su i Noel Gallagher, Beck, Erol Alkan i drugi, a tu su i ilustracije, fotografije, dizajnerski radovi i posteri - od kojih neki nikada prije nisu viđeni.

U nastavku poslušajte novi singl grupe The Chemical Brothers, 'Live Again', a OVDJE saznajte više o njihovoj nadolazećoj knjizi.

Load the next article
Loading...
Loading...