Search Menu
Home Novosti Menu
Intervjui

U petak počinje Ultra, na Resistace Stageu svira i Tomo in der Mühlen

“Ultra je savršeno iskustvo jer je tehnički i managerski na najvišem nivou”

  • Mixmag Adria/Damira Kalajžić, Marko Obradovic Edge, Stijn De Grauwe, Samir Cerić Kovačević
  • 10 July 2024
U petak počinje Ultra, na Resistace Stageu svira i Tomo in der Mühlen

Ovaj petak počinje novo izdanje Ultre, a na Resistace Stageu među ostalima će nastpiti i Tomo in der Mühlen, DJ, producent, vlasnik kluba Steel, te predsjednik sekcije Hrvatskog društva skladatelja posvećene elektroničkoj glazbi. Nastupa već na otvaranju i, kako kaže, upravo završavaju zadnje pripreme, koje su tehnički prilično zahtjevne: “Nosim i modularni system pa je sve malo je kompliciranije s tehničke strane

m: Što očekuješ od ovogodišnjeg izdanja?

TIDM: Ovo mi je sada treći put na Ultri, a drugi na Resistance stageu. Prošle je godine bilo zbilja jako dobro, jer kako većinom sviram vani, primijetio sam da osim domaće publike i stranci, a specijalno Nijemci i Španjolci, znaju tko sam i što radim.

m: Što planiraš puštati?

TIDM: Kao i prošle godine svirat ću Hybrid DJ seta i modularnog. Jako volim svirati tu kombinaciju, ali često tehničke prilike to ne dopustaju. No, zato je Resistance stage super baš za to - osim što pružena savršena tehnička podrška, publika je techno publika, internacionalna, koja je naviknuta na Live setove. Resistance sviram malo lakše nego inače, ali i dalje brzo i žestoko, haha!

m: Kako ti je bilo do sada na Ultri?

TIDM: Prve godine sam svirao na UMF stageu, i bilo je to nevjerojatno iskustvo jer je bilo par tisuća ljudi i svirao sam Hardtechno što u to doba nije bilo baš uobičajeno. Prošle godine sam svirao na Resistancu Hybrid Modularni i Ableton DJ set isto kao i Carl Cox. Dosta sam se družio upravo sa Christppherom Coeom koji je Coxov partner u Live nastupima ove godine i naravno da smo satima diskutirali o opremi kao pravi geekovi! Ultra je savršeno iskustvo jer je tehnički i managerski na najvišem nivou. Sviram jako puno velikih festivala ali ovo je specijalno iskustvo.

Load the next article
Loading...
Loading...