Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Tomorrowland najavljuje svoju prvu ikad žensku - a ujedno i prvu techno - headlinericu festivala

Najavljeno je da će Charlotte de Witte zatvoriti main stage u subotu

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 13 June 2022
Tomorrowland najavljuje svoju prvu ikad žensku - a ujedno i prvu techno - headlinericu festivala

Tomorrowland Festival objavio je kompletni line-up i raspored za ovogodišnje izdanje, koje se proteže na tri vikenda, a počinje 15. srpnja. Posljednji vikend, od 29. do 31. srpnja, kao glavna headlinerica nastupit će Charlotte De Witte, to je ujedno prvi put da će neka techno - a ujedno i ženska DJ-ica - biti headlinerica festivala.

“Uvijek sam imala poseban odnos s Tomorrowlandom”, kaže Charlotte za Mixmag. "Sviram na njihovom festivalu od 2011. i osjećam se kao da smo pratili jedno drugo kako rastemo tijekom godina.” Osim toga, na dvije pozornice nastupat će imena s njezinog labela KNTXT, među kojima su Indira Paganotto, Alignment i sama Charlotte.

“Vrlo sam ponosna što mogu najaviti da ću ove godine, osim što ću biti domaćin na dvije KNTXT pozornice, zatvoriti glavnu pozornicu u subotu 30. srpnja”, kaže belgijska producentica. "Kao prvi techno izvođač (i žena) koji je ovo napravio, ovo je nešto ogromno. Hvala vam na povjerenju. Vidimo se tamo!”

OVDJE se možete prijaviti na listu čekanja za ulaznice za Tomorrowland 2022, a kompletan sastav za festival pogledajte OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...