Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Mreža elektroničke glazbe The Tribes lansira Tribes TV za 250 milijuna gledatelja diljem svijeta

Tribes TV iskoristit će snagu mreže The Tribes kao i vodećeg Youtube kanala elektronske glazbe Blanca, partnera za televizijsko emitiranje Clubbing TV i Insight TV

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 26 April 2023
Mreža elektroničke glazbe The Tribes lansira Tribes TV za 250 milijuna gledatelja diljem svijeta

Od 2019. godine, mreža elektroničke glazbe The Tribes čvrsto se etablirala kao jedna od najutjecajnijih mreža društvenih medija u tom glazbenom segmentu. Sada, tim koji stoji iza spomenutog kolektiva pokreće Tribes TV; potpuno novi medijski kanal posvećen produkciji, shareanju i pojačavanju jedinstvenog i privlačnog sadržaja diljem svijeta. S vodećim imenima u industriji, backstage pristupom, najboljom produkcijom u klasi i stručnim timom koji radi na više žanrova, Tribes TV nudi nezaobilazan sadržaj na globalnoj razini.

Posljednje četiri godine The Tribes - koji dolazi iz vodeće svjetske PR i marketinške agencije Jukebox - povezao je renomirane svjetske brendove kao što su Universal, Warner, Sony, EMI, Virgin, Armada, Amnesia Ibiza, Printworks, We Are FSTVL, Creamfields, MDL Beast, Caprices, Marquee Las Vegas i mnogi drugi s globalnom publikom na vrlo angažirane načine. Zauzeo je tržište glazbenih izdanja, aktivacije brendova, festivalskih partnerstava i velikih događaja, pružajući organske uvide i planiranje, stvaranje sadržaja, angažman influencera i još mnogo toga, pojačavajući ključne poruke na društvenim mrežama generirajući ogroman angažman. Imaju dokazanu reputaciju s više od 1000 uspješnih kampanja i preko 800 milijuna dosega, upravljajući nekim od najvećih kanala zajednice u elektroničkoj glazbi uključujući Techno & Chill, Techno Blazer, Techno i House glazbu, Deep In Tech, Techno Hub, Just Love Techno, Melodic Techno & House i još mnogo toga, s više od 150 kanala diljem mreže koji obuhvaćaju cijeli spektar elektronske glazbe s više od 35 milijuna sljedbenika.

Tribes TV iskoristit će snagu mreže The Tribes (12 milijuna) kao i vodećeg YouTube kanala elektronske glazbe Blanc (preko 1 milijun pretplatnika na njihovoj mreži i 400 milijuna pregleda), kao i partnera za emitiranje Clubbing TV (28 milijuna gledatelja mjesečno u 200 milijuna kućanstava u 90 zemalja ) i Insight TV (90 milijuna gledatelja mjesečno na 178 platformi u 55 zemalja). Uz ove partnere, Tribes TV ostvarit će doseg od preko 250 milijuna na svim platformama. Središte sadržaja stvarat će ekskluzivan i privlačan sadržaj u kratkom i dugom obliku, uključujući snimke iza scene, zabavne viralne sadržaje, dnevnike s turneja, studijske sesije s najboljim DJ-ima, interakcije s umjetnicima, intervjue iza pozornice i ekskluzivna putovanja u vaše omiljene klubove i festivale iz cijelog svijeta uključujući Hideout, Amnesia Ibiza, Echoes of Agatha, Electric Zoo, SXM, Terminal V, Timewarp, Sonus, Hospitality, ADE...

Alex Jukes, direktor Jukeboxa i The Tribesa, kaže: “Iznimno smo uzbuđeni što smo sastavili tim koji uključuje neke od najjačih partnera i najtalentiranijih voditelja, producenata i kreatora sadržaja u industriji. Tijekom posljednje 4 godine otkako smo pokrenuli The Tribes, razvili smo jednu od najviše angažirane publike i dosega elektronske plesne glazbe na društvenim mrežama. Uz Tribes TV, nadamo se da ćemo ovo ponovno podići na višu razinu i stvoriti privlačan, zabavan 'behind the scene' sadržaj s vaših omiljenih patyja diljem svijeta s vašim omiljenim umjetnicima i brendovima.’”

Tribes TV okupio je tim svjetske klase s dvojezičnom voditeljicom Katie Knight sa sjedištem na Ibizi koja vodi projekt. Katie je vrlo prepoznatljivo lice koje je vodilo više TV emisija elektroničke glazbe poput Awakenings Festivala, DJ Maga i Ibiza Spotlighta, kao i događaja poput DJ Mag Awards, ADE & IMS. Ima golemo iskustvu, vještinu i znanje, budući da je bila istaknuti utjecajni glas na radiju, vodila je vlastitu emisiju na Ibiza Global Radiju 4 godine i osnovala vlastiti podcast 'Can U Put Me On Guestlist'. Pridružit će joj se gosti influenceri i vrhunski prezenteri od TikTok zvijezda do likova iz popularne glazbene industrije. Vrhunsku video produkciju isporučit će Mutual Friends Creative Agency, novi pothvat Lawrencea Jonesa i Liama Smitha. Dvojac ima više od petnaest godina iskustva u industriji radeći s DJ Magom, Drumcodeom, Rolling Stoneom i drugima, a njihovi klijenti već uključuju The Martinez Brothers, Defected i Anjunabeats među ostalima.

Tribes TV je spreman je obogatiti sadržaj usmjeren na elektroničku glazbu, radeći samo s najvećim i najboljim partnerima, umjetnicima, događajima i festivalima diljem industrije. Nudit će vrstu pristupa zbog kojeg se osjećate dijelom akcije gdje god se nalazili u svijetu i vrlo brzo ćete doći na događaj ili festival u vašoj blizini.

Load the next article
Loading...
Loading...