Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Techno Steel ovaj petak u goste dovodi Umeka!

Uz njega vrte i Horacio Cruz, Tomo in der Mühlen i Adoo

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 2 August 2023
Techno Steel ovaj petak u goste dovodi Umeka!

Rovinjski klub Steel ovaj petak nudi pravu poslasticu! TechnoSteel w/ UMEK & Horacio Cruz, uz Tomu in der Muhlena i ADOO-a, garantira odličan provod uz vrhunski techno. Vrata se otvaraju u 22h party traje sve do šest ujutro.

Early bird tickets se mogu nabaviti za 10 eura OVDJE a na dan partyja se cijena penje na 20 eura.

A evo što Umek, rado viđen gost Steela, kaže o predstojećem partyju:

“Gdje da krenem? Steel Club zauzima posebno mjesto u mom srcu, ne samo zbog fantastičnih uspomena koje smo zajedno stvorili u prošlosti, već i zato što je u vlasništvu mojih dragih prijatelja! Svaki put kad sam svirao u Steelu, tijekom proteklih nekoliko godina, energija je bila naelektrizirana i možete osjetiti strast publike za techno glazbom. Steel mi je kao drugi dom, zahvaljujući mojim dobrim prijateljima uz kojih party izgleda kao obiteljsko okupljanje. Također, vidjeti Tomu za deckovima te večeri, bit će jedan od mojih osobnih vrhunaca, rekao bih”.

Na pitanje kakvu set listu možemo očekivati, Umek kaže: “Na mom USB sticku nalazi se nekoliko neobjavljenih pjesama na kojima sam radio u posljednje vrijeme, a koje jedva čekam odsvirati ovom prilikom, ali ne želim još previše otkrivati! Jedna stvar zbog koje sam definitivno uzbuđen je moje posljednje izdanje "Footmachine". Ova je pjesma rezultat strpljivog rada i uzbuđen sam što je mogu podijeliti sa svima vama na plesnom podiju! To je moje prvo izdanje na Drumcodeu i siguran sam da će energija na podiju biti jedinstvena.

Također jedva čekam vidjeti neka poznata lica na plesnom podiju i upoznati neke nove techno entuzijaste. A u Hrvatsku također uvijek vrijedi putovati... Ujedinimo se i učinimo ovaj show apsolutnim bangerom! Vidimo se na plesnom podiju u Steelu - bit će legendarno!”, zaključuje Umek.

Load the next article
Loading...
Loading...