Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Volster predstavlja 'The Sound of Secession', prvi u nizu sample packova

'Nadam se da će te u njemu uživati kao što sam ja uživao kreirajući ga', poručio je osječki DJ i producent

  • Roberta Novosel I Foto: Facebook i press
  • 20 May 2021
Volster predstavlja 'The Sound of Secession', prvi u nizu sample packova

“The Sound of Secession” prvi je u nizu sample packova vlasnika izdavačke kuće Secession, Volstera. Sample Pack mješavina je zvukova, odnosno loopova, iz prijašnjih Volsterovih produkcija, zvukova koje osobno koristi te novo kreiranih synth, bass i ritmičnih dionica.

Pročitajte i ovo: Volster - My Best DJ Gig

Osječki techno label objavio je do sada putem vinyla i digitalnih izdanja nekoliko izdanja na kojima su se našli zanimljivi akteri suvremenog techna od Abdulle Rashim / Anthony Linella, Cassegraina, Norbaka, Hitama uključujući i nadolazeći samostalni Volsterov EP - “Without A Fight I Am Nothing” sa remixom Setaoc Massa koji bi svjetlo dana trebao ugledati 23.07. u vinyl i digitalnom formatu.
“'The Sound of Secession' je ideja s kojom sam se poigravao već duže vrijeme ali koju sam tek sada uspio realizirati s obzirom na globalnu situaciju gdje mi je broj nastupa i organiziranja evenata ograničen. Pronašao sam nešto što me veseli te mi je drago što vam mogu predstaviti prvi u nizu sample packova. Nadam se da će te u njemu uživati kao što sam ja uživao kreirajući ga”, otkrio je Volster.

Puni sadržaj sample packa je:

120 x 24-bit Wav files, 238MB
11 x Kick Loops
16 x Bass Loops
14 x Groove Loops
19 x Synth Loops
20 x Pad & Atmo Loops
13 x Perc Loops
10 x Hihat Loops
13 x Shaker Loops

Svi samplovi snimljeni su i procesirani od strane Volstera u studiu Koscak Audio u 24-bit 44.1 kHz formatu na točno 133bpm koje producenti mogu koristiti u vlastitoj produkciji ili DJ setovima. Cijena sample packa je 15E te isti možete kupiti na službenoj stranici Secession bandcampa.

Load the next article
Loading...
Loading...