Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Wu-Tang Clan objavljuju prilično originalnu foto knjigu

U knjizi će se naći nikad prije viđene fotografije Wu-Tang Clana, a sve će se nalaziti u posebnoj statui teškoj 181 kilogram

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 8 March 2021
Wu-Tang Clan objavljuju prilično originalnu foto knjigu

Wu-Tang Clan objavit će novu foto knjigu, “Wu-Tang Clan: LEGACY”.
Wu-Tangovci tvrde da je to “najveća i najrjeđa knjiga u povijesti hip hopa". Svakako je unikatna, jer je napravljena od broncom optočene čelične komore teške nevjerojatnih 181 kilograma.

Pročitajte i ovo: Phat Phillie - 25 godina Wu-Tanga iz moje perspektive

Neće je biti ni lako nabaviti, jer se planira objaviti svega 36 primjeraka. Bilo koji ljubitelj Wu-Tanga ili hip hopa zna da se brojka 36 odnosi na njihov album prvijenac “Enter The Wu-Tang (36 Chambers)”. Svaka će kopija biti potpisana, datirana i numerirana s potvrdama o autentičnosti.
U knjizi će se na više pd 300 stranica naći neviđene fotografije ove grupe sa njujorškog Staten Islanda. Autori fotografija su Danny Hastings, PROTIM PHOTO, Kyle Christie i Andy Cantillon. Umjetnik Gethin Jones dizajnirao je posebnu statuu u kojoj je smještena knjiga. Na web stranici knjige stoji: “Inspirirana davnom prošlošću i brončanim ritualnim zdjelicama iz dinastije Zhou čiji je prvi vladar bio kralj Wu-Wang, statua se sastoji od čeličnih zdjela a uzdignuti dijelovi, postolje i logotip napravljeni su od punog mesinga.”
Wu-Tangov menadžer John 'Mook' Gibbons je rekao i nešto o samoj knjizi: “Ovo je priča o najvećoj hip hop grupi svih vremena, od začeća do danas, ispričana kroz rijetke i nikada prije viđene fotografije.”
Ovdje se prijavite za prioritetni pristup a u nastavku pogledajte najavu knjige.

Load the next article
Loading...
Loading...