Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

z++ priprema koncert karijere

Vodeće ime moderne domaće trap-pop scene stiže u zagrebački Dom sportova

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 27 July 2023
z++ priprema koncert karijere

Jedan od najperspektivnijih novih autora i izvođača te miljenik nove generacije publike - osječki glazbenik, producent i autor z++ najavljuje svoj najveći samostalni koncert do sada. Koautor i producent vodećeg domaćeg hit-singla godine “Trebaš li me”, ujedno i dobitnik nagrada Porin i Cesarica, stiže u zagrebački Dom sportova, u subotu 2. prosinca.

Pravog imena Zvonimir Husnjak, ovaj mladi svestrani autor i producent istaknuo se kao vodeće ime moderne domaće trap-pop scene. Iza sebe ima dva studijska albuma, “18++” iz 2019. i “zauvijek” iz 2020., kao i niz autorskih singlova za koje potpisuje glazbu, tekst i produkciju, a koji na digitalnim streaming platformama ostvaruju milijunske brojke slušanosti; njegovih deset najslušanijih pjesama na Spotifyu prelaze brojku od 12 milijuna streamova, dok videospotovi na platformi Youtube prelaze čak 20 milijuna pregleda. Na sebe je skrenuo pažnju singlom 'crno + zlatno', uslijedili su hit-singlovi “Ljeto već je gotovo”, “kabriolet” i “dijamanti” a početkom 2022. godine u suradnji s Eni Jurišić i Matijom Cvekom objavljuje domaći hit-singl godine “Trebaš li me”, čiji je autor glazbe i producent. Pjesma je u kratkom roku apsolutno osvojila i publiku i radijski eter, te je dobila i vodeća priznanja domaće glazbene struke - nagradu Porin u tri kategorije, uključujući i “Hit godine”, kao i Cesaricu za “Hit godine”.

Koncert u Domu sportova bit će njegov najveći samostalni koncert do sada. Ulaznice su dostupne u pretprodaji - po early-bird cijeni od 9 eura putem online platforme Core Event, sve do 6. kolovoza ili rasprodaje predviđenog kapaciteta. Nakon toga, regularna cijena ulaznice bit će 12 eura, a na dan koncerta iznosit će 15 eura. Organizator koncerta je yem.

Load the next article
Loading...
Loading...