Search Menu
Home Novosti Menu
Foto Report

Foto Raport: Astral Projection na Astralisu

Dvadesetpetogodišnji klupski ciklus još je jednom opravdao svoj status institucije!

  • Mixmag Adria | FOTO: Ivan Rebić/Shooting Like Pablo; video: Dalibor Platenik
  • 7 September 2023

U petak, 1. rujna, održan je Astralis party u zagrebačkom klubu Boogaloo. Uz video projekcije, lasere i light show, nastupali su Damir Ludvig, DJ Go Cut, DJ Yvann, M-Run i najveće zvijezde Goa Trance glazbe - Astral Projection iz Tel Aviva.

Večer je otvorio DJ Yvann, koji je već u prvih pola sata nastupa rasplesao vesele partijanere koji su jedva čekali da se otvore vrata velike dvorane u Vukovarskoj 68. Iako su se tijekom večeri stilski ispreplitale razne forme hipnotičke Trance glazbe, kada je pozornicu preuzeo M-Run, dvoranom je odjekivao isključivo čisti Goa Trance zvuk nove generacije. “Neke sam dijelove nastupa pred svega nekoliko dana izvodio i na portugalskom Boom festivalu”, govori M-Run i dodaje: “Veseli me da je i zagrebačka publika objeručke prihvatila moj stil koji ih je efikasno pripremio za nastup Astral Projectiona!”

Avi Nissim i Lior Perlmutter, duo koji stoji iz imena Astral Projection, već su mjesecima na rasprodanoj svjetskoj turneji. Koncertna sezona im je omogućila bezbroj nezaboravnih trenutaka, ali i kronični umor. “U Zagreb smo stigli iz Istanbula. Sletjeli smo u sumrak. Bili smo iscrpljeniji, no pozitivna energija publike na Astralisu napunila nam je baterije”, izjavio je Avi i dodao: “Kad smo se pojavili na pozornici, bili smo puni snage i nismo se štedjeli do kraja!”

Izraelci su izvodili njihove najveće hitove kao što su 'Let There Be Light', 'People Can Fly', 'Mahadeva' u maštovitim koncertnim verzijama, pomiješanim s obradama klupskih klasika i neobjavljenim novitetima. Velika dvorana preplavljena obožavateljima iz cijele Hrvatske, ali i susjedne Slovenije i BiH, proživljavala je kolektivnu ekstazu do samog kraja nastupa.

Oko tri ujutro DJ pult je preuzeo Damir Ludvig, koji je partijanere satima držao u euforiji. “Ovo mi je bio jedan od najboljih partija u zadnjih deset godina!”, tvrdi Ludvig i nastavlja: “Drago mi je da se i svi partijaneri s kojima sam uspio popričati na partiju slažu s mojim dojmom!”

Zadnje atome snage iz publike je iscijedio DJ Go Cut, a inteligentno formuliran set koji je izveo, najbolja je najava za nastavak ciklusa Astralis, koji je prije pola godine napunio četvrt stoljeća.

U nastavku pogledajte video s atmosferom kao i fotogaleriju s partyja!

Next Page
Loading...
Loading...