Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Astral Projection stiže u Zagreb 1. rujna!

Dvojac iz Tel-Aviva nastupa na Astralisu

  • Mixmag Adria I Foto: Press i Dalibor Platenik
  • 22 August 2023
Astral Projection stiže u Zagreb 1. rujna!

U sklopu ciklusa Astralis, u petak, 1. rujna, zagrebački klub Boogaloo ugostit će duo Astral Projection, najveće zvijezde Goa Trance glazbe. Avi Nissim i Lior Perlmutter – umjetnici koji čine izraelski duo, svjetsku su slavu stekli zahvaljujući hitovima "Mahadeva", "People Can Fly", "Dancing Galaxy", te mnogim drugim bezvremenskim singlovima koji su obilježili povijest klupske glazbe. Već više od trideset godina, Astral Projection dominira pozornicama audio-vizualnih spektakala kao što su O.Z.O.R.A., ZNA Gathering, Boom i ostalih uglednih festivala.

Sada, pred hrvatskom publikom, nastupit će u sklopu svjetske turneje koja obuhvaća Gruziju, Njemačku, Portugal, Mađarsku, Švicarsku, Grčku, Španjolsku, Veliku Britaniju te mnoge druge međunarodne destinacije. Svakog dana raste uzbuđenje kako kod hrvatske publike, tako i među izraelskim zvijezdama. Avi Nissim je još početkom ljeta podijelio svoje osjećaje emotikonima na Facebooku, poručivši: “Draga naša braćo, vidimo se u predivnom Zagrebu!”

Uz duo iz Tel-Aviva, na pozornici će se pridružiti i domaći M-Run i DJ Yvann, te nezaobilazni Damir Ludvig i DJ Go Cut, kreativni pokretači ciklusa Astralis koji ove godine slavi četvrt stoljeća postojanja.

Astral Projection rado su viđeni zagrebački gosti; Avi Nissim je solo bio na Astralisu 12.04.1998., a kao duo su prvi put nastupili na Future Shocku 30.11.2000. Od tada su u Zagreb dolazili na Astralis partije, zadnji put prije dvanaest godina na partiju povodom filma Astralis- Institucija. Jedan od zagrebačkih nastupa bio je i onaj povodom deset godina Astralisa, 2008. godine, a upravo s tog partyja možete provjeriti fotografije u nastavku te se dodatno nabrijati na njihov nastup 1. rujna u zagrebačkom Boogaloou.

Datum: 1. rujna 2023.
Postava: Astral Projection, M-Run, DJ Yvann, DJ Go Cut, Damir Ludvig
Mjesto: Boogaloo Zagreb, Ul. Grada Vukovara 68, 10000, Zagreb
Ulaznice: Eventim
Vizuali: Montina Design

Load the next article
Loading...
Loading...