Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Mixmag vikend preporuke 09/09/2022

Vikend-selekcija regionalnih glazbenih događaja

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 9 September 2022

Došao je i taj vikend, kad su gradske zabave ponovno in, a more lagano out. To ne znači da vam se više neće pružiti prilika da uživate na nekoj plaži pa i zaplešete i zaplivate, ali noćni provodi se definitivno vraćaju na gradske destinacije. Provjerite i gdje, u našim preporukama za nadolazeći vikend, 09. i 10. rujan/september 2022...

Kockica / Peti Kupe, Zagreb // 10.09.
Telekom Electronic Beats

Ova subota 10. rujna rezervirana je za novo izdanje Telekom Electronic Beats festivala i to na na dvije zagrebačke lokacije. Festival počinje u poslijepodnevnim satima kod zagrebačke Kockice gdje će nastupati Mura Masa, Trokut, Georgia i Eartheater, a od 23h festival se nastavlja u klubu Peti Kupe gdje će okupljene zabavljati Maja Pa, DJ Labud, Feelipa i Afrodeutsche.

Glavna poruka ovogodišnjeg izdanja je 'Kultna mjesta za mlade talente', ulaz na festival je besplatan, a broj mjesta ograničen. Više informacija doznajte OVDJE.

Jarun, Zagreb // 09.09.
Future Scope w. MISS MONIQUE

Na zagrebačkom Jarunu će 9. rujna Future Scope ekipa ugostiti MISS MONIQUE, ukrajinsku DJ-icu i producenticu svjetskog glasa te Marinu Karamarko, uz neizostavne rezidente Boogalooa i Future Scopea: Shipeu, DJ Jocka te Sina. Program kreće već u 20h.

Ulaznice: 150kn pretprodaja / 170kn na ulazu.

Dot, Beograd // 09.09.
DJ Marky & MC GQ + DJ Patife

U petak, u beogradski Dot stiže d'n'b legenda DJ Marky, a s njim i MC GQ te DJ Patife. Program kreće u 23h.

Ulaznice: 990rsd.

half, Beograd // 10.09.
Valentino Kanzyani x Shoxy x Roxa

U halfu vas, u subotu, očekuje nastup Valentina Kanzyanija, nakon dužeg vremena u Beogradu, a s kojim će nastupiti i Shoxy i Roxa.

Ulaznice: 800rsd.

Silver & Smoke, Sarajevo // 09.09.
Matinée Afterparty / EELKE KLEIJN x SABB

U petak vas, od 23 sata, u klubu Silver & Smoke, očekuje after party cjelodnevnog sarajevskog događaja ''Sarajevo Matinée'', a gostuju Eelke Kleijn i Sabb

Ulaznice: 20bam / 15bam uz ulaznicu glavnog događaja.

K4, Ljubljana // 09.09.
K4 x KRI: TV.OUT + Christian Kroupa x LCN Live

U petak, u K4 stiže electro ekipa u internacionalnoj postavi: TV.OUT (Hör Berlin, L.I.E.S.), Christian Kroupa x LCN (Kri, Mechatronica) Live, Dulash Der DJ (Kvalitat), Schrauff (Kri) i Lavka (Kri).

Ulaznice: 10eur pretprodaja / 12eur na dan do 00h / 15eur na dan poslije 00h.

Kao glazbena podloga u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći playlista s najnovijim epizodama iz našeg Exclusive Mix serijala...

Next Page
Loading...
Loading...