Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Proslava 20 godina albuma ‘Original Pirate Material’ uz limitirano vinilno izdanje

Ljubitelji The Streetsa pozor!

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 28 March 2022
Proslava 20 godina albuma ‘Original Pirate Material’ uz limitirano vinilno izdanje

20 godina debitantskog albuma The Streetsa, 'Original Pirate Material' odlučili su poroslaviti u Locked On Recordsu i to tako što će objaviti limitirano vinilno izdanje albuma. U ponudi će biti limitirani narančasti vinilni boxset, zatim ekskluzivni narančasti dvostruki vinil LP kao i poseban merch.

Posebna kolekcija bit će objavljena u suradnji s Danom prodavaonica ploča 23. travnja u više od 250 trgovina diljem Ujedinjenog Kraljevstva po principu “tko prvi”.

Za merch je zadužen neovisni britanski street clothes brend SCRT koji je kreirao majice, hoodice i kasete. Osnivači SCRT-a Chris Narey i Adam Kirk o tome kažu: “Prilika da radimo sa The Streets je velika. Mike Skinner je legenda, jako je utjecao na nas još otkako smo bili djeca. U to vrijeme, Original Pirate Material je došao niotkuda, promijenio je način na koji smo slušali glazbu, odrasli smo uz taj album”, objasnili su i dodali: “Dečki su došli s ovom ogromnom kutijom stvari koje su spremili iz originalnog izdanja... Fotografije slajdova, spremljene kopije časopisa i novinskih isječaka o promociji albuma 2002. godine. Vidjevši te slajdove sa fotografijama i bilješke/faksove radijskih DJ-eva koji raspravljaju o tome koliko žele puštati izdanja, bilo je nejvjerojatno. Mogli ste vidjeti kako su svi bili jednako uzbuđeni zbog tih pjesama. Smiješno je gledati unatrag koliko se kultura promijenila, a koliko je ostala ista. Pokušali smo to prebaciti u dizajn, proživljavajući estetiku ranih 2000-ih i kakav je to osjećaj kad netko tako eksplodira na sceni.”

Load the next article
Loading...
Loading...