Menu
Home Novosti Menu
Eventi

50 cent i Busta Rhymes ove jeseni u Zagrebu!

Koncert će se održati u Areni Zagreb, 17.listopada

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 2 June 2023
50 cent i Busta Rhymes ove jeseni u Zagrebu!

Reper 50 Cent, održat će koncert 17. listopada 2023. u Areni Zagreb, u sklopu velike svjetske turneje “The Final Lap Tour”! Nagrađivani reper, televizijski producent i glumac, pravog imena Curtis James Jackson III, ovom turnejom proslavit će 20 godina od izlaska svog albuma prvijenca “Get Rich or Die Tryin’”, jednog od najznačajnijih i najprodavanijih hip hop albuma u povijesti.

Turneja kreće u srpnju u Salt Lake Cityju, 50 Cent će do početka iduće godine posjetiti Ameriku, Veliku Britaniju, Europu i Australiju i održati preko 80 koncerata. Koncert u Zagrebu je jedini njegov posjet regiji na ovoj turneji. Na cijeloj turneji Fiftyja prati njegov veliki prijatelj i još jedan hip hop velikan - Busta Rhymes. Zbog velikog interesa publike, i rasprodanih koncerata u samo par tjedana, u Velikoj Britaniji i Europi dodani su novi datumi, a nedavna 50 Centova izjava kako bi mu ovo mogla biti i posljednja turneja, izazvala je još veću potražnju za ulaznicama.

“Moram se fokusirati na svoje filmske i televizijske stvari i imam još puno drugih stvari koje se događaju iza kulisa, a na kojima moram raditi. Neću više ići na turneje kako sam prije znao. Ali ovaj put se zaista zabavljam i ne osjećam pritisak.” - rekao je fanovima u svom Instagram Live javljanju. Uz to, pred početak “The Final Lap Tour” turneje 50 Cent je obećao set listu sastavljenu od 50 pjesama, najvećih hitova i favorita, te onih koje nije izvodio uživo desetljećima.

Pretprodaja ulaznica kreće u ponedjeljak 5. lipnja, kada će mogućnost kupnje imati pretplatnici Eventim.hr newslettera, generalna prodaja ulaznica kreće u utorak 6. lipnja putem Eventim.hr sistema i na fizičkim prodajnim mjestima Eventima.

Load the next article
Loading...
Loading...