Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Danas kreće Zagreb Beer Fest

Ulaz na sve koncerte je besplatan

  • Mixmag Adria I Foto: Press (KSET Fotosekcija)
  • 1 June 2023
Danas kreće Zagreb Beer Fest

Ovog četvrtka počinje Zagreb Beer Fest, najveći zagrebački open-air festival, koji od 1. do 4. lipnja u Park dr. Franje Tuđmana donosi spoj urbane glazbe, pivskog osvježenja i druženja na otvorenom. Line-up čini više od dvadeset glazbenih imena, među kojima je i niz onih iz rap/hip-hop i r&b žanrova.

Kao glavni headlineri hip-hop struje svakako se ističu Porinom nagrađeni osječki rap duo Krankšvester, koji će na festivalsku pozornicu stati u petak, 2. lipnja, dok će svoj moćni 'Dalmacija lifestyle' uživo predstaviti i triljski reper Grše, čiji nastup se iščekuje u subotu, 3. lipnja.

Festival će nastupom u četvrtak, 1. lipnja, otvoriti Luzeri, pop-punk duo kojeg čine Goca RIP iz KUKU$-a i Dipsi iz Buntaija. Na pozornicu Zagreb Beer Festa po prvi put će stati i pop/r&b glazbenica i autorica Miach, koja je osvojila publiku singlom "NLO" - njen nastup slijedi u nedjelju, 4. lipnja te će nakon nje na pozornicu stati i trap kolektiv 2xŠihta, koji je prošle godine oduševio koncertom u rasprodanoj Tvornici kulture.

Uz niz koncerata na otvorenom, Zagreb Beer Fest nudi i bogatu ponudu više od 180 vrsta piva iz asortimana inudstrijskih i craft pivovara. Festival svoja vrata otvara u četvrtak i petak u 16 sati, a subotu i nedjelju u 15 sati. Ulaz je besplatan, a detaljan dnevni program i satnica su dostupni na službenim Instagram i Facebook stranicama festivala.

Load the next article
Loading...
Loading...