Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Amsterdam Dance Event predstavlja prvi val izvođača ovogodišnjeg izdanja

ADE će se održati od 19. do 23. listopada na 200 lokacija

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 7 July 2022
Amsterdam Dance Event predstavlja prvi val izvođača ovogodišnjeg izdanja

Amsterdam Dance Event (ADE) upravo je predstavio prvi val izvođača za ovogodišnje izdanje festivala. Među najavljenim izvođačima su Jayda G, Paula Temple, The Blessed Madonna, Hector Oaks, DJ Stingray, Fatima Hajji, Nils Frahm, Shinedoe, Courtesy, Flava D i drugi. ADE će se održati od 19. do 23. listopada ove godine, kao konferencija koja naglašava tekući rad unutar zajednice elektroničke glazbe diljem svijeta.

Prvi val izvođača čini crème de la crème globalnih zvijezda — Blawan, Paula Temple, Flava D i Jamie Jones iz Ujedinjenog Kraljevstva, Paulu Temple, Flavu D i Jamieja Jonesa; HAAi and Logic 1000 iz Australije; Martin Garrix, Afra, Cincity i Tiësto iz Nizozemske te Fumiya Tanaka iz Japana.

Ovo će biti ADE-ov prvi puni festival i konferencija od 2019. jer su 2020. bili prisiljeni otkazati a 2021. održati u manjoj verziji zbog ograničenja vezanih uz COVID-19. Prošlogodišnje izdanje tako uopće nije imalo konferencije no neka su se glazbena događanja odvijala smanjenim kapacitetom.

Ovogodišnje izdanje održat će se diljem Amsterdama, na više od 200 lokacija. Petodnevni događaj ima prepun program pun razgovora o umjetnosti i kulturi, DJ radionica, glazbenih izložbi... Cijeli line-up tek treba biti objavljen, a organizatori će ga polako otkrivati tijekom sljedećih mjeseci. Potpuni raspored organizatori će također objaviti u narednom razdoblju. Očekuje se više od 25.000 ljubitelja elektronske glazbe koji će razmijenjivati ideje i zajedno uživati u glazbi.

Saznajte više o ADE-u i provjerite prvi val izvođača OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...