Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

17-godišnjak napisao knjigu o Aphex Twinu, 'Every Album, Every Song'

Bilježi svaku pjesmu koju je umjetnik napravio tijekom godina

  • Mixmag
  • 21 June 2023
17-godišnjak napisao knjigu o Aphex Twinu, 'Every Album, Every Song'

17-godišnji autor Beau Waddell napisao je novu knjigu o glazbi Aphex Twina pod naslovom 'Aphex Twin: Every Album, Every Song'. Knjiga istražuje 30-godišnju povijest glazbe Richarda D. Jamesa poznatog pod nadimkom Aphex Twin, koja datira od njegovog prvog izdanja iz 1991., 'Analogue Bubblebath'.

'Aphex Twin: Every Album, Every Song' dio je serije knjiga Sonicbond Publishinga koje analiziraju pjesme popularnih izvođača. Prethodna izdanja bavila su se Brianom Enoom, Fleetwood Macom, Pink Floydom i ostalima. Sveobuhvatna knjiga daje detaljan pregled svakog od šest albuma Aphex Twina do danas, što uključuje 'Selected Ambient Works 85-92' iz 1992., 'I Care About You Since I Do' iz 1995. i 'Drukqs' iz 2001.

Opis knjige glasi: “Od dobro poznatih do opskurnih izdanja u 1990-ima do takozvane stanke u 2000-ima, svaki kutak moćne diskografije Aphex Twina istražen je u živopisnim detaljima.” Kaže da 'Every Album, Every Song' pruža “pronicljivu analizu i poticaj za otkrivanje i novim slušateljima i žestokim fanovima”, dajući pogled na vizionarski genij Aphex Twina tijekom desetljeća. Waddell također piše o na EP-ovima i singlovima koje je umjetnik izdao za razne izdavačke kuće uključujući R&S i Warp, kao i o izdanjima pod sekundarnim aliasima kao što su Caustic Window i Bradley Strider.

'Aphex Twin: Every Album, Every Song' izašao je putem Sonicbond Publishinga. Više o tome saznajte OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...