Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Armin van Buuren producirao 'službenu himnu Eura' za nizozemsku nogometnu reprezentaciju

Pjesma sadrži vokale nogometnog tima i nizozemskog benda Chef’Special

  • Mixmag/BART HEEMSKERK
  • 4 June 2024
Armin van Buuren producirao 'službenu himnu Eura' za nizozemsku nogometnu reprezentaciju

Armin Van Buuren stvorio je "službenu himnu" za nizozemsku nogometnu momčad uoči Europskog prvenstva 2024. godine. Pjesma pod nazivom ‘Larger Than Life’ nastala je u suradnji s nizozemskim indie bendom Chef'Special, a sadrži i prateće vokale muške nogometne reprezentacije.

U behind-the-scenes videu, Armin Van Buuren objašnjava: “Došli smo ovdje s bendom da zajedno napišemo Oranje himnu. Dugo nitko nije snimio pjesmu sa svim igračima nizozemske reprezentacije. Mislim da je to stvarno jebeno sjajno!”

Pjesma bi trebala biti "službena himna" za nizozemsku nogometnu momčad na ovogodišnjem Euru koji počinje u lipnju. “Radi se o putovanju koje će, nadamo se, dovesti do uspjeha, nečeg većeg i od nas samih”, kažu Chef’Special. “Taj proces i ta vrsta vjerovanja jedni u druge mogu vas podići i učiniti da se osjećate većima od života.”

Ovo je prvo korištenje vokala nizozemske reprezentacije na službenoj nogometnoj himni, još od Andréa Hazesa iz 1988. godine "Wij Houden van Orani". Govoreći o toj pjesmi, trener nizozemske reprezentacije Ronald Koeman objašnjava: “Još 1988. godine bio sam internacionalni igrač i među mnogim koji su se predstavili na klasičnoj pjesmi Andréa Hazesa. Ne samo da je bilo zabavno, već je usadilo i snažan osjećaj zajedništva. Čuo sam od igrača da su i oni uživali u doprinosu pjesmi.”

Poslušajte ‘Larger Than Life’ u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...