Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Beatport lansira svoju Web3 platformu za elektroničku glazbu u suradnji s tvrtkom Polkadot

Na taj će način omogućiti obožavateljima pristup ekskluzivnim kolekcionarskim predmetima i interaktivnim iskustvima s umjetnicima i izdavačkim kućama

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 14 March 2023
Beatport lansira svoju Web3 platformu za elektroničku glazbu u suradnji s tvrtkom Polkadot

S katalozima koji sadrže više od 16 milijuna pjesama i postojećim odnosima s više od 91.000 diskografskih kuća, Beatport se smatra jednim od najvećih imena za industriju elektronske glazbe. Sad su objavili da lansiraju svoju Web3 platformu za elektroničku glazbu u suradnji s tvrtkom Polkadot.

Platforma, Beatport.io, ima za cilj dovesti elektroničku glazbu na Web3, dajući obožavateljima pristup ekskluzivnim kolekcionarskim predmetima i interaktivnim iskustvima s umjetnicima i izdavačkim kućama. Ed Hill, viši potpredsjednik Beatportove medijske grupe, kaže: “Kako bismo uveli novu eru u prostor elektroničke glazbe, smatrali smo da je važno surađivati s pouzdanim dugogodišnjim liderom u prostoru blockchaina. Polkadotov otvoreni i interoperabilni ekosustav omogućuje nam neprimjetno uključivanje u Web3 i slavljenje elektronske glazbe povezivanjem obožavatelja s njihovim omiljenim izvođačima na jedinstvene i moćne nove načine.”

Tijekom sljedećih 18 mjeseci, Beatport i Polkadot planiraju surađivati na 10 velikih događaja, od kojih svaki slavi lansiranje nove NFT kolekcije, kojoj se može pristupiti putem novčanika integriranih u Polkadot. Događaje će producirati Beatport i odvijat će se uz velike glazbene i Web3 događaje.

Više informacija provjerite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...