Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Bedouin objavili novi singl, 'Aliens' s debitantskog albuma Temple of Dreams

Najavili su i početak rezidencije u Pachi na Ibizi

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 21 March 2023
Bedouin objavili novi singl, 'Aliens' s debitantskog albuma Temple of Dreams

Nakon uspjeha prvog singla “Voices In My Head”, dance duo Bedouin objavio je i drugi singl s debitantskog albuma 'Temple of Dreams', "Aliens". Osim toga, duo, koji čine Tamer Malki i Rami Abousabe, najavio je i skorašnji početak njihove Saga rezidencije u klubu Pacha na Ibizi i to za 24. svibnja.

Upravo objavljeni “Aliens” spaja nadrealne lirske slike u hipnotički miks pulsirajućih udaraljki i spacey syntheva. Singl je pokazatelj onoga što se može očekivati od 'Temple of Dreams' albuma koji će izaći na Bedouinovom labelu Human By Default. Malki objašnjava kako nadolazeći Temple of Dreams zvuči kao “eksperimentiranje i pomicanje granica”. Razlikuje se od njihovog prethodnog rada jer je namjera albuma biti duboko iskustvo slušanja za fanove, kako kaže, a ne gomila klupskih cutova. Singl “Aliens” dolazi uz nadrealni glazbeni video u režiji Christiana Lamba (John Mayer, OneRepublic) koji možete pogledati u nastavku.

Tjedna rezidencija i koncept događanja na Ibizi hvaljenog dvojca, Saga, brzo se učvrstio kao jedan od najtraženijih tjednih partyja na otoku ubrzo nakon pokretanja. Party je nagrađen 2019. kao “Best Night In Ibiza” na dodjeli DJ nagrada, a zatim je prošlog ljeta napravio veliki prelazak u Pachu. Postigao je veliki uspjeh i postao je tema o kojoj se najviše pričalo na otoku s gostima svjetske klase kao što su Black Coffee, Luciano, Danny Tenaglia, Layla Benitez, Bob Moses i drugi. Partyji su ispunjeni čarobnim zvukovima nadahnutim Bliskim istokom, prožeti tamjanom, mekim i toplim osvjetljenjem i primamljivo lijepim, dramatično svježim i zarazno uklopljenim soundom, a na repertoaru su svake srijede. Prvi party u novoj sezoni je 24. svibnja s daljnjim ekskluzivama Sage koji će se održati u New Yorku 22. travnja u Brooklyn Mirageu i Londonu 1. travnja u klubu Koko.

Load the next article
Loading...
Loading...