Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Berghain slavi 18. rođendan, evo tko sve nastupa

Iz kluba najavljuju i rođendanski i božićni party a svirat će, među ostalima i Surgeon, Roi Perez i Ben Klock

  • Mixmag I Foto: Simon Tartarotti/Unsplash
  • 14 November 2022
Berghain slavi 18. rođendan, evo tko sve nastupa

Berghain je upravo najavio izvođače koji će svirati na dva najveća datuma u kalendaru berlinskog kluba – 18. rođendan i božićni party. Za njihov 18. rođendan, Klubnacht - Achtzehn Jahre – koji će se održati od subote 12. prosinca diljem Berghaina, Panorama Bara i Hallea – glazbu će puštati Surgeon, Ben Klock, Josey Rebelle, François X, Cassy, Âme, Virginia i Lakuti. Najavljeni su i live setovi izvođača kao što su Terence Fixmer u Berghainu, Kittin & The Hacker u Panorama Baru te DJ Gigola, Key Clef i LABOR u Halleu.

Njihov božićni party Finest XMAS održat će se u Panorama baru. Počinje u 22h, a praznični duh donijet će Roi Perez, Partok, Marie Montexier i David Elimelech.

Klub je objavio i line upove za ostatak partyja u studenom i prosincu, s iznimkom novogodišnjeg partyja koji se održava od petka 30. prosinca u Berghainu, Panorama Baru, Elektroakutischer Salonu i XXX-Flooru, a line up tek treba biti objavljen.

Prošlog mjeseca Berghain je najavio da uskoro zatvara Ostgut Booking – svoju agenciju za bookiranje artista - nakon 15 godina rada. U prosincu prošle godine ugasili su i klupski label Ostgut Ton. Još se ne zna ima li istine u glasinama da se i sam klub zatvara uskoro...

Za sve detalje o line-upovima u Berghainu do kraja godine provjerite službenu stranicu kluba OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...