Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Berlinski Tresor najavljuje 12-tjedni mentorski program za upravljanje noćnim klubovima

Program će podučavati šest mladih ljudi kako voditi uspješan klub

  • Mixmag I Foto: S Widua/Unsplash
  • 14 November 2023
Berlinski Tresor najavljuje 12-tjedni mentorski program za upravljanje noćnim klubovima

Berlinski klub i diskografska kuća Tresor pokreće 12-tjedni mentorski program podučavanja o upravljanju noćnim klubovima. Šest mladih kandidata bit će odabrano da se pridruži shemi pod nazivom “Kako voditi klub” putem Zaklade Tresor i tima koji stoji iza Akademije subkulturnog razumijevanja. Tromjesečni program počinje u proljeće 2024., a domaćin mu je Kraftwerk Berlin. Kandidati se pozivaju da se prijave do krajnjeg roka u ponedjeljak, 20. studenog.

"Akademija subkulturnog razumijevanja traži studente s vizijom vođenja mjesta u svojim rodnim gradovima", objavio je Tresor na Instagramu prošlog mjeseca. Shema obećava razmjenu znanja, obuku i resurse za podršku idejama i ciljevima kandidata, nudeći "intenzivnu" obuku kako upravljati klubom mladim ljudima iz sektora. “Kako voditi klub” također potiče stvaranje održivih kulturnih prostora, proučavajući urbanizam, izgradnju zajednice i subkulture zajedno sa istražiteljima i lokalnim stručnjacima.

“Učeći od svakog učenika i jedinstvenih okolnosti i izazova u njihovim mjestima, gradovima i regijama, razvijamo strategije za promicanje lokalnih klupskih kultura”, stoji na web stranici Akademije subkulturnog razumijevanja. “U međuvremenu, kroz vrijeme u učionici i klubu u Berlinu, sudionici će naučiti sve bitne elemente vođenja uspješnog kluba.”

Tečaj će omogućiti seminare, govornike i sastanke sa stručnjacima iz industrije, kao i praktičnu obuku i praktično iskustvo s klubovima uključujući Tresor, Kraftwerk, OHM i Berlin Atonal. “Plaćeni rad u klubovima obučavat će naše učenike, učinit će ih spremnima otvoriti mjesto u svojim rodnim gradovima”, objasnili su.

Ovdje saznajte kako se prijaviti za Tresorov program upravljanja klubom.

Load the next article
Loading...
Loading...