Menu
Home Novosti Menu
Novosti

I Beyoncé voli house - njezin novi single sadrži sample “Show Me Love” Robin S

To je prvo izdanje s njezina nadolazećeg albuma 'Renaissance'

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 21 June 2022
I Beyoncé voli house - njezin novi single sadrži sample “Show Me Love” Robin S

Beyoncé je upravo izbacila svoj novi singl, stvar 'BREAK MY SOUL'koji sarži sample legende house glazbe Robin S.’ i njezina hita iz 1990. godine, ‘Show Me Love’. U ovom pop-meets-UK funky crossoveru, Beyoncé zaranja još dublje u plesnu glazbu, uključujući i sample Big Freedievog singla 'Explode' iz 2014.

'BREAK MY SOUL' je prvi teaser s Beyinog nadolazećeg albuma, njezinog sedmog LP-a koji se očekuje u srpnju a zvat će se 'Renaissance'. Pjesma je objavljena danas, 21. lipnja, preko Columbia Recordsa. Slavna američka pjevačica još nije upoznala obožavatelje s temom nadolazećeg albuma, njezinog prvog nakon 'Lemonade' iz 2016. godine. Album je najavljen i u britanskom Vogueu, na čijem je coveru za srpanj.

Pročitajte i ovo: Robin S - intervju

'Renaissance' će uključivati “glazbu koja vas tjera da se uzdignete, koja vas usmjerava na kulture i supkulture, na naše ljude prošlosti i sadašnjosti, glazbu koja će ujediniti mnoge na plesnom podiju, glazbu koja dotiče vaše duše”, piše u Vogueu. 'BREAK MY SOUL' je na 115 BPM-ova, dakle singl bi mogao označiti prekretnicu i usmjeriti je više na plesnu glazbu a ne samo na r'n'b i pop. Osim same Beyoncé, singl su producirali i Jay Z, The-Dream, Tricky Stewart i BlaqNmilD a potpisan je i R&B tekstopisac Fred McFarlane, ko-autor originalne pjesme Robin S. 'Show Me Love'.

Poslušajte Beyoncéinu najnoviju pjesmu ‘BREAK MY SOUL’ u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...