Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Calvin Harris ima novu acid stvar, 'We Can Come Together'

Stvar je rezultat suradnje između njegovog alter-ega Love Regenerator i Elia Browna

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 16 August 2021
Calvin Harris ima novu acid stvar, 'We Can Come Together'

Calvin Harris objavio je novu house pjesmu pod svojim alter-egom Love Regenerator. “We Can Come Together” suradnja je s producentom iz Bristola Elijem Brownom, a sadrži acid synthove preko klasičnog piano riffa s vokalom koji pjeva: “I feel the time has come for us to come together, I realize that only we can make it better.”

Pročitajte i ovo: Zašto DJ zvijezde toliko priželjkuju povratak u underground

Spot za pjesmu sadrži nežive predmete koji izgledaju kao da imaju “lica” - uključujući kante, rešetke za kanalizaciju, gitare i krov Barbican centra.

Ovo nije prvo izdanje škotskog DJ-a pod ovim pseudonimom, prošle je godine na Valentinovo lansirao EP s dvije stvari, pod naslovom “Love Generator 2”, koji je uslijedio nakon objave pjesama, u siječnju 2020., “Hypnagognic (I Can't Wait)” te “'CP-1'”

Harris je također producirao miks za Defected, također kao Love Regenerator, za njihov Virtual Festival na kojem je vrtio techno selekciju sa stvarima Skreama, FJAAK-a i Artworka.

Glazbeni video za pjesmu “We Can Come Together” možete pogledati u nastavku, a pjesma je dostupna na svim streaming platformama.

Load the next article
Loading...
Loading...