Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Cortex Thrill predstavljaju ‘The Legacy’, himnu ovogodišnjeg izdanja istoimenog festivala

Ovo je prvi put da je jedna grupa iz Hrvatske napravila himnu za veliki inozemni festival elektroničke glazbe

  • Mixmag Adria I Foto: Andrea Kovač
  • 21 May 2024
Cortex Thrill predstavljaju ‘The Legacy’, himnu ovogodišnjeg izdanja istoimenog festivala

Pioniri hrvatske scene elektroničke glazbe, Cortex Thrill imaju novo izdanje na Bonzai Recordsu. Riječ je o izdanju ‘The Legacy’, s četiri verzije himne za istoimeni festival. Organizatori The Legacyja, jednog od najvećih glazbenih okupljanja ljubitelja elektronike u Europi nakon Tommorowlanda, zatražili su od Cortex Thrilla da snime pripadajuću himnu za ovogodišnji festival. Rezultat je izdanje s četiri pjesme, a postoji i mogućnost izlaska na vinilu.

Izdanje možete provjeriti OVDJE a track list u nastavku:

01 The Legacy (Members of Legacy Mix) - Cortex Thrill
02 The Legacy (The Essence Mix) - Cortex Thrill
03 The Legacy (Lift Off Mix) - Cortex Thrill
04 The Legacy (Members of Legacy Mix - Radio Edit) - Cortex Thrill

A evo što iz Cortex Thrilla kažu o izdanju:

“Bila nam je velika čast što su baš nas izabrali da napravimo takav singl. Željeli smo se vratiti korijenima s ovim izdanjem, u želji da nove generacije vide kako je to bilo 90-ih, na prvim velikim partyjima poput Maydaya i Loveparadea”, objasnili su Ivo T. Montina i Robert Grizilo iz Cortex Thrilla. Rezultat je bezvremenska himna s Techno i Hard Trance vibeom, kako bi se pokrili svi glazbeni stilovi koji se mogu čuti na tri velika floora festivala, a namijenjena je hedonističkoj ekipi koja će se ovog, ali i svakog idućeg lipnja, okupiti na belgijskom Zilvermeeru. Napomenimo i da je ovo prvi put u povijesti da je neki hrvatski bend snimio himnu za veliki inozemni festival elektroničke glazbe!”, zaključuju.

Ovogodišnje izdanje Legacyja održat će se 14. i 15. lipnja, a svi gostujući DJ-i dobit će promo single ‘The Legacy’ himne kako bi ga po želji uvrstili u set. Na Legacyju nastupaju i Cortex Thrill, i to u subotu 15. lipnja, kad će i uživo predstaviti novu himnu omiljenog festivala.

Dvojac i inače radi produkciju za dvije grane Bonzai Musica, Bonzai Progressive, za koji izdaju progressive house i melodic techno, te za Bonzai Records, čiji identitet i stil, utemeljen još 90-tih, sada dolazi i u novom ruhu.

Load the next article
Loading...
Loading...