Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Poslušajte set Deborah De Luce kao uvod u Sea Star festival

Još nas pet dana dijeli do početka festivala u Umagu

  • Mixmag Adria/Promo
  • 20 May 2024
Poslušajte set Deborah De Luce kao uvod u Sea Star festival

Još nas pet dana dijeli do početka novog, šestog izdanja Sea Star Festivala. Od 23. do 26. svibnja 2024. godine održat će se u očaravajućoj laguni Stella Maris u Umagu; kao i dosad, četvrtak i nedjelja bit će rezervirani za Welcome Day i After Party, dok će glavni dani festivala biti petak i subota, 24. i 25. svibnja.

U sklopu festivala najviše nas raduje Electronic Paradise – vrući techno program u sklopu kojeg ćemo čuti imena kao što su ARTBAT, Deborah De Luca, Hot Since 82 i Victoria, Estella Boersma, DJ Jock, Katalina, DJ Gumja i Lucius Light, da nabrojimo samo neke.

Deborah De Luca, talijanska DJ-ica, svakako je omiljeno ime našoj publici pa ne čudi da voli nastupati u Hrvatskoj. Svoj glazbeni put započela je još kao mlada cura, slušajući glazbu i baveći se plesom. Glavni cilj bio joj je postati modna dizajnerica, no ljubav prema glazbi je pobijedila te se vratila u svoj rodni grad, Napulj, gdje je upoznala Giuseppea Cannama koji ju je uveo u svijet produkcije. Malo po malo zamijećena je na elektroničkoj sceni te počinje nizati nastupe i s vremenom osniva vlastitu izdavačku kuću, Sola_mente Records. Prije nego što je čujemo live u sklopu Sea Stara, prisjetimo se kako zvuči njezin set koji je snimila posebno za Mixmag.

Provjerite u nastavku!

Povoljnije ulaznice za Sea Star Festival možete nabaviti i preko Mixmag Adrije, Sve što trebate je kliknuti na LINK i dobit ćete popust!

Load the next article
Loading...
Loading...