Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Cortex Thrill najavljuju novo izdanje, remikse i skorašnji nastup na Legacy Festivalu

'AI Metamorphosis' poslušajte na linku

  • Mixmag Adria/Press
  • 6 March 2024
Cortex Thrill najavljuju novo izdanje, remikse i skorašnji nastup na Legacy Festivalu

Cortex Thrill vraćaju se na Bonzai Records s novim izdanjem 'AI Metamorphosis'. Izdanje slijedi nakon 'Dimensionsa' koji je uživao veliku podršku na techno ljestvicama. Na Beatportu se novi single već nalazi pri samom vrhu na dvije top 100 liste: "Hard Dance / Hard Core" (na 6. mjestu) i "Techno Peak/Driving" (na 28. mjestu). Ovaj uzbudljivi novi zvuk Cortex Thrilla spaja elemente njihovih Hard Trance i Techno korijena iz ranih 90-ih s uglađenim tech grooveom koristeći moderne tehnike produkcije. Na izdanju s remiksom gostuje i belgijski rave majstor Anonymize (koji je nastupao nekoliko puta na Tommorowlandu, Legacy Festivalu, Festigo te ima puno novih izdanja).

“AI Metamorphosis” provjerite OVDJE.

Osim toga, dečki iz Cortex Thrilla pozvani su kao remixeri na dva singla, a to su već objavljeni "Metroplex" EP Alena Kranželića a.k.a Oversounda, te "Scutum" single progressive dua koji čine Andy Woldman & Roman Smitarello. Uskoro izlazi i treći remix za novo progressive izdanje legendarnog producenta JAYDEE-a (koji je imao hit "Plastic Dreams") tijekom ove godine te zasada najavljen remix za Bonzai All Stars koji ubrzo izlazi ali u techno stilu.

Dečke čeka i nastup na main stageu ovogodišnjeg Legacy Festivala u Belgiji, koji će se održati 14 i 15.06. na jezeru Zilveremeer, a postoji velika mogućnost, kako nam otkrivaju, da nastupe na Tommorowlandu iduće godine, na Bonzai Stageu. Napomenimo i da je vizual za Legacy Festival i ove godine dizajnirao Ivo T. Montina iz Cortex Thrilla. Njegov rad prepoznala je nekolicina belgijskih klubova te je Montina Design sve prisutniji u dizajnu evenata u Beligji i šire.

Load the next article
Loading...
Loading...