Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Daft Punk podijelili nikad prije viđene snimke rada na albumu ‘Random Access Memories’

Snimka je unutar epizode dokumentarne serije ovog dvojca, ‘Memory Tapes’

  • Mixmag/YouTube
  • 4 August 2023
Daft Punk podijelili nikad prije viđene snimke rada na albumu ‘Random Access Memories’

Daft Punk su objavili nikad prije viđene snimke nastanka svog posljednjeg albuma, 'Random Access Memories'. Snimka je podijeljena u dokumentarnoj seriji na YouTubeu dvojca, pod nazivom ‘Memory Tapes’. Najnovija epizoda uključuje intervju s kanadskim pijanistom Chillyjem Gonzalesom, koji se prisjeća sastanka s Daft Punkom, odnosno s Thomasom Bangalterom i Guy-Manuelom de Homem-Christoom, na kojem su ga tražili da remiksira njihovu pjesmu 'Too Long'.
Nastavio je raditi s njima na pjesmi s 'Random Access Memoriesa', 'Within'. U epizodi, Gonzales prolazi kroz proces stvaranja pjesme, koji je trajao dvije do tri godine prije njezina objavljivanja, s popratnim arhivskim snimkama koje nikad prije nisu prikazane. “To je doista njihova prva balada,” objašnjava. “To je pravi emotivni trenutak na albumu”.

Prva epizoda serije uključivala je intervju s Julianom Casablancom iz grupe The Strokes, a u daljnjim epizodama vidjet ćemo Pharrella Williamsa, Todda Edwardsa, DJ-a Falcona i Nilea Rodgersa. Ovi intervjui su snimljeni u Henson Studios u Los Angelesu i Gang Studios u Parizu, gdje su Daft Punk proveli većinu svog vremena radeći na 'Random Access Memoriesu'.

Pogledajte video u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...