Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Daft Punk objavili posebno izdanje 'Random Access Memoriesa' povodom desetogodišnjice albuma

Sadrži 35 minuta do sad neobjavljene glazbe

  • Mixmag
  • 18 May 2023
Daft Punk objavili posebno izdanje 'Random Access Memoriesa' povodom desetogodišnjice albuma

Daft Punk su nakon deset godina objavili posebno obljetničko izdanje 'Random Access Memoriesa', četvrtu i posljednju studijsku ploču dua. Izdanje povodom desete godišnjice sadrži i 35 minuta do sad neobjavljene glazbe, i to na devet pjesama, uključujući snimke studijskih sesija dok je album nastajao. Prošireno izdanje osvrće se na Grammyjem nagrađeni album sa svježom preradom i zbirkom neotkrivenih isječaka.

'Infinity Repeating (2013 Demo)' - nazvana i 'posljednja Daft Punk pjesma' - pojavljuje se na albumu s dugogodišnjim suradnikom Julianom Casablancasom. Pjesma je nastala tijekom studijskih sesija za 'Random Access Memories', između Los Angelesa i New Yorka. “Malo su čudniji i više jazz moderni akordi od ostalih na ploči”, kaže Casablancas. “Kruži prema gore poput uzorka - to je ciklus od četiri half-stepa koji se pomiče prema gore pri ponavljanju.” Dodao je: “Htio sam da je otpjeva Stevie Wonder. Nekako ima i otočke ljetne vibracije... ljupko je i bizarno. Ljudski. A baš kao i ljudi, opsjednuto je beskonačnošću i stalno radi iste greške i pokrete.”

Album je dostupan kao trostruki LP, dvostruki CD i digitalno. Saznajte više o tome OVDJE i pogledajte popis pjesama u nastavku.

Give Life Back to Music
The Game of Love
Giorgio by Moroder
Within
Instant Crush
Lose Yourself To Dance
Touch
Get Lucky
Beyond
Motherboard
Fragments of Time
Doin’ It right
Contact
Horizon Ouverture
Horizon (Japan CD)
GLBTM (Studio Outtakes)
Infinity Repeating (2013 Demo)
GL (Early Take)
Prime (2012 Unfinished)
LYTD (Vocoder Tests)
The Writing of Fragments Of Time
Touch (2021 Epilogue)

Load the next article
Loading...
Loading...