Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Danny Tenaglia u video poruci otkrio da ima rak

Pioniru njujorškog housea bolest je dijagnosticirana u svibnju

  • Mixmag/DANNY TENAGLIA Facebook
  • 25 July 2023
Danny Tenaglia u video poruci otkrio da ima rak

Danny Tenaglia je otkrio da mu je dijagnosticiran rak. DJ i pionir house glazbe objasnio je u video poruci postavljenoj na njegovu Facebook stranicu da mu je bolest dijagnosticirana nakon rutinske kolonoskopije u svibnju. Otkrio je i da je njegova dijagnoza razlog nedavnog otkazivanja nastupa te je dodao: “Bilo je stvarno teško otkazati”. Nakon pregleda, odmah je dobio šest tjedana terapije zračenjem, pet dana u tjednu, zbog čega i nije mogao putovati.

U trenutku kada je video objavljen, već je odradio četiri od šest tjedana terapije. “Dobra vijest je da se osjećam odlično”, objašnjava Tenaglia i dodaje: “Stvarno vjerujem da smo ovo uhvatili na vrijeme. Prihvaćam nastupe u budućnosti, ali se nadam razumijevanju da ću ih možda morati otkazati. Stvarno cijenim svačiju podršku, ljubav i molitve. Nije lako razgovarati o tome, ali vrijeme je, jer sam bio iskren sa svima kojima smo morali otkazati. Nisam htio izmišljati razloge pa je vijest vani”, kaže.

U postu dodaje: “MOLIM SE da će ovo pomoći ljudima da shvate koliko je važno otići na kolonoskopiju nakon 50. godine, a zatim svakih pet godina. Prevencija je sve”, te zaključuje:“Jak sam, borim se protiv ovoga.”

Nakon podrške obožavatelja i kolega DJ-a kao što su Honey Dijon, David Guetta, Louie Vega i mnogi drugi u komentarima, objavio je sljedeći video u kojem kaže: “Bog vas blagoslovio i još jednom vam svima hvala na vrlo dirljivim riječima, mislima i molitvama!”

U nastavku pogledajte njegovu cijelu izjavu.

Load the next article
Loading...
Loading...